.

Albiol ha presentat a Salou la candidatura del PP a les eleccions del 21-D, amb Alejandro Fernández com a cap de llista.

El president del PPC i candidat a la presidència de la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, ha retret al candidat del PSC, Miquel Iceta, que faci de “redemptor de l’independentisme” i utilitzi una actitud “paternalista”. “Jo li dic a Iceta que només poden abandonar la presó els polítics que acatin la Constitució, respectin l’estat de dret i reconeguin el 155 i la tasca que ha fet el govern d’Espanya. Si això no passa, no pot haver cap mesura de gràcia”, ha defensat després que Iceta manifestés aquest dissabte que espera que els consellers abandonin la presó.

En el marc de la presentació a Salou de la candidatura per Tarragona a les eleccions del 21-D, amb la presència de més de 300 persones, Albiol també ha interpel·lat a Cs i PSC per demanar-los que es comprometin a aturar “l’adoctrinament” a les escoles perquè els alumnes adoptin la ideologia independentista.

Foto de família de la candidatura tarragonina. Foto: PP

Alejandro Fernández: “Tarragona és la província més afectada pel separatisme”

Per la seva banda, el cap de llista popular, Alejandro Fernández, ha afirmat que “Tarragona es la província més castigada pel separatisme i el PP és l’única garantia per a reconstruir l’economia i la convivència”. “La nostra economia, amb un turisme potent i variat, i un gran sector industrial, s’ha aturat per culpa del procés i la convivència s’ha vist afectada”, ha afegit.

El candidat tarragoní també ha assegurat que “per nosaltres aquestes són unes eleccions restituents, que tenen l’objectiu de restituir la conviència, l’economia i la legalitat, tres pilars de la nostra societat que els separatistes han destrossat”.

Fernández ha destacat que “a Tarragona tenim la millor candidatura, amb perfils diversos que representen la nostra societat”. El segon de la llista popular és el regidor de Deltebre, Tomàs Castells, mentre que la numero 3 és la reusenca Tona Duch. Les cinc primeres posicions de la candidatura es completen amb la representant de Noves Generacions, l’alcoverenca Brigitte Arenas, i amb el regidor de Calafell, Juanjo García.

ACN/Redacció