.

Aquesta legislatura podria definir-la com a nova etapa, ja que dona un aire nou i fresc al municipi. Tant pel fet que l’equip de govern compti amb dos punts d’opinió, ja que està format per dos partits polítics, com perquè el 90% dels regidors són nous, i això dona un altre punt de vista a la política municipal, amb decisions, opinions i formes d’actuar sense vicis adquirits.

Des de la meva formació política, un dels nostres objectius és ajudar i mirar detalladament les necessitats de tots els nostres pobletans, gent gran, infants i joves.

Des de la Regidoria d’Educació, s’ha intentat adaptar el funcionament de l’escola bressol i del col·legi a les necessitats de tots els joves i dels pares i tutors dels més petits, des de conservar i fins i tot augmentar les classes didàctiques, fins al temps d’oci, i facilitar al professorat les eines necessàries per a la millor educació.

Des de la Regidoria d’Esports seguim donant-li tot el valor que es mereix. Que els nostres ciutadans tinguin l’orgull de pertànyer a entitats esportives, amb un volum molt per sobre d’altres municipis, la qual cosa crea, a més d’exercir l’esport, una educació en valors socials, individuals i humans.

Tant els equips directius d’educació, com les juntes de les entitats esportives, creen un ambient de treball i estan molt involucrats, i la rutina diària s’alimenta de la il·lusió per ajudar-los en tot el possible a aconseguir tots els objectius que es proposen.

Crec que més que orgullosos de la feina feta aquests últims anys, estem orgullosos dels ciutadans i treballadors, que demostren com fan tot allò que es proposen demostrant els valors de respecte, professionalitat i amor cap al nostre municipi. Prova d’això, i sense desmerèixer ningú, per descomptat, podria anomenar la gent gran del grup de puntaires o els sardanistes. O pel que fa als treballadors, voldria destacar la feina del professorat de la llar d’infants, l’equip de brigada o neteja, i el personal d’administració del mateix ajuntament.

El Morell és el que és, gràcies a tots ells.

S’ha aconseguit complir molts objectius, com ara la construcció i millores de parcs i jardins, posar punt d’inici a la vigilància municipal, uns dies festius i socials amb el TerraFira, la senyalització i pintura vial del municipi, etc.

En resum, crec que l’expressió que ens queda és: orgullosos de la feina feta i, al mateix temps, mal gust de boca per no haver pogut aconseguir més objectius marcats per realitzar durant aquesta legislatura.

Tota la feina realitzada en aquesta legislatura, està marcada per una idea i una metodologia fidel a la nostra forma de ser i de pensar.

Com va dir Sócrates, “Un home que no arrisca res per les seves idees, o no valen res les seves idees, o no val res l’home”.

Alberto Ortega i Victòria Eugènia Grau són primer i tercera tinents/a d’alcalde del Morell