.

.

TOTS 21


Albert Roig Rovira. Cedida.

Albert Roig Rovira. Cedida.

La secció local d’Esquerra Republicana del Morell ha escollit Albert Roig Rovira com a candidat dels republicans per a les properes eleccions de 2023. La decisió es va prendre per unanimitat en una assemblea el passat dimecres 16 de novembre.

Albert Roig (El Morell, 1980), és diplomat en Ciències Empresarials i té una llarga experiència a l’Ajuntament del Morell. És regidor des de 2011, motiu pel qual coneix perfectament les dinàmiques i el funcionament del Consistori.

A diferència d’aquesta legislatura, en les properes eleccions municipals els republicans es presentaran sota les seves sigles i sense establir cap coalició amb altres formacions polítiques.

Roig encapçalarà una llista que té com a objectiu principal aconseguir “el canvi que el Morell necessita”. Tal i com explica, “El Morell és un poble amb molt recursos, és realment ric però no es nota.” Així mateix afegeix que “No s’inverteix. Tenim carrers amb les voreres aixecades o d’altres que es queden sense llum de seguida.”

En la mateixa línia, el candidat republicà proposa centrar esforços en diversos serveis del municipi que s’estan quedant petits, com la residència d’avis, que s’hauria d’ampliar a residència de nit.

Els republicans volen “posar l’ètica al centre de tot” i fer “un govern de persones per a les persones”, transparent amb la pròpia gestió i pel que respecta a la indústria que els envolta. Roig es mostra favorable a la presència de les empreses petroquímiques al municipi ja que donen recursos i feina però veu essencial pensar en la salut de la gent que viu i treballa al Morell. Així, es compromet a recuperar els estudis de qualitat de l’aire que es van deixar de realitzar en aquesta legislatura. Uns estudis que, com apunta el candidat, “tan bon punt es van començar a fer, les emissions es van reduir dràsticament”.