.

Albert Parreño, entrant triomfador a Tarragona

El català Albert Parreño ha assolit el seu objectiu i ha fet el doblet en aconseguir la victòria tant en en distància sprint como en olímpica a la cinquena proba de l’Skoda Triatló Series.

Aquest cap de setmana, 1.300 esportistes s’han donat cita a Tarragona per a formar part de la cinquena proba del circuit nacional Skoda Triarhlon Series. Programada en dues jornades, la competició popular s’ha disputat en distància sprint (750 m / 18 km / 5 km) i olímpica (1500 m / 36 km / 10 km) al Port de la ciutat.

Albert Parreño ha estat un dels grans protagonistes en assolir el doblet, imposant-se tant en l’sprint (0:58:10) com en l’olímpic (1:53:26). Aquests triomfs se sumen a la seva flamant victòria en el Triatló de La Vila del passat 13 de juliol.

Un moment de la cursa ciclista femenina

Parreño i Flaquer repeteixen a dalt de tot

Junt a Albert Parreño, campió d’Espanya d’aquatló, Anna Flaquer va guanyar la prova femenina de dissabte, que dominà de principi a fi i aturà el crono en 01:15:43, repetint així el mateix podi que es va donar a Barcelona el passat mes de juliol en la tercera cita de l’Skoda Triathlon Series.

El podi, amb destacada presència francesa, el van completar Deffains Thomas (0:58:30) i Adrien Germain (0:58:30), en categoria masculina, i Juliana Villasante (1:17:15) i Paula Batllé (1:18:48), en femenina.

El podi femení de la triple cursa

D’altra banda, Laura Gómez era una de las favorites per assolir el triomf en l’olímpic i els pronòstics es van acomplir. La triatleta, una de les grans promeses del triatló nacional, va trencar la cursa en el sector ciclista i va saber administrar el seu avantatge en la cursa a peu assolir la línea de meta en 2:07:13. En categoria masculina, es va imposar Parreño, seguit de Michele Sarzilla (1:53:51) i d’Àlex Llaveria (01:54:13).

Consulteu les classificacions en aquest enllaç.