.

El periodista serà a les 20h a la Sala Zero de Tarragona per parlar de la seva professió. L’accés és gratuït. Foto: Cedida

El presentador de ràdio i televisió Albert Om pren aquest dijous, 16 de maig, el relleu a Olga Viza en el cicle ‘Experiència de Periodista’, organitzat per la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent. Conduïda per l’Esteve Giralt, president a Tarragona del Col·legi de Periodistes, la conversa amb Albert Om tindrà lloc a partir de les 20h a la Sala Zero de Tarragona (C. Sant Magí, 12). L’accés és gratuït amb aforament limitat.

Om és llicenciat en Ciències de la Informació. Ha treballat en premsa, ràdio i televisió des del 1983, quan va debutar a Ràdio Taradell i a El 9 Nou. En aquest sentit, ha presentat i dirigit magazines diaris durant 16 temporades: El Club, a TV3 (2004-2009), Islàndia (2016-2023) i L’hora del pati (2000-2004), tots dos a RAC1.


Altres notícies:


Guanyador del Premi Ondas en dues ocasions i Premi Nacional de Comunicació, va ser un dels periodistes fundadors del diari Ara. El dia que vaig marxar és l’últim llibre que ha publicat. I Una altra història, l’últim programa que ha presentat a TV3.

L’Experiència de Periodista presenta un cartell de luxe per commemorar la seva quinzena edició. Olga Viza va inaugurar el cicle el 9 de maig; aquesta setmana (16 de maig) serà el torn d’Albert Om, conegut presentador de ràdio i televisió; el 23 de maig hi participarà la periodista i humorista Ana Polo; i el punt i final del cicle el posarà, el 30 de maig, el fotoperiodista Samuel Aranda.