.

.

TOTS 21


El diputat de CiU i alcalde de Valls, Albert Batet

Convergència i Unió confia que finalment el projecte de llei que regula el macrocomplex d’oci i joc Barcelona World tirarà endavant amb el suport dels altres partits del Parlament. El diputat convergent i ponent de la normativa, el vallenc Albert Batet, creu que s’acabarà imposant el sentit de responsabilitat amb el país en el terreny econòmic i ha recordat que fa 25 anys PortAventura va néixer amb l’oposició de la resta de partits.

En declaracions a ‘El matí de Catalunya Ràdio’, amb Mònica Terribas, Batet ha destacat els beneficis que comportarà el projecte previst ara per Salou i Vila-seca, al Tarragonès: “Jo crec que és un projecte suficientment important pel Camp de Tarragona i per la Costa Daurada i pel conjunt del país. Per damunt dels interessos dels partits hi ha la creació d’ocupació, hi ha els interessos de les persones, i crec que en aquest sentit prevaldrà més l’esperit de responsabilitat.”

Per ara, però, el macrocomplex només compta amb el suport de CiU. La resta de partits han presentat esmenes al projecte de llei i no estan d’acord amb diverses qüestions, com la rebaixa fiscal que es planteja pel joc. També demanen més garanties perquè els menors i els ludòpates no puguin entrar als casinos i perquè els jugadors no puguin apostar a crèdit.