.

Albert Abelló i Rafael Luna.

Albert Abelló i Rafael Luna.

El president de la Cambra de Tarragona, Albert Abelló, ha rebut en una visita oficial al diputat al Parlament de Catalunya pel Partit Popular i president de la Mesa de la Comissió d’Empresa i Ocupació, Rafael Luna. En la trobada, ambdós han parlat de diversos temes que afecten les comarques tarragonines, com l’elevada xifra d’atur que se situa en el 27.03%. No obstant, el tema central de la conversa ha estat BCN World.

En aquest punt,  Albert Abelló li ha recordat a Rafael Luna que “la greu situació econòmica que pateix la demarcació exigeix, més que mai, un serè, però decidit, exercici de responsabilitat per part dels nostres polítics davant els reptes socials i empresarials que tenim plantejats”. Una situació que, per Abelló,  passa per ser proactius, trobar solucions, i no deixar passar oportunitats d’inversió, “com la que planteja BCN World, una infraestructura de primer nivell que pot capgirar, en positiu, la nostra realitat”.

Joaquim Sendra i Rafael Luna

Joaquim Sendra i Rafael Luna

Roda de contactes de Luna

El mateix Luna s’ha reunit, també aquest dimarts, amb el President de PIMEC a Tarragona Joaquim Sendra. Luna i Sendra han mostrat durant la reunió la seva preocupació per la complicada situació que es viu  a tota la província en matèria d’ocupació. També en aquest cas, el projecte de BCN World ha centrat gran part de la seva conversa, coincidint en la necessitat que la inversió prevista es faci realitat, atès que significaria un alt focus per generar ocupació.