.

Albert Abelló ha estat crític amb l'augment de despesa de l'AJuntament. Foto:L.P.

Albert Abelló ha estat crític amb l’augment de despesa de l’AJuntament. Foto:L.P.


El portaveu de CiU a l’Ajutament de Tarragona, el convergent Albert Abelló, s’ha sumat a les crítiques que va obrir des de Ciutadans Ruben Viñuales cap a l’augment en el salari dels nous membres de l’equip de Govern i la suposada contractació de cinc nous càrrecs de confiança.
Viñuales va assegurar que l’Ajuntament es gastaria aproximadament uns 200.000 euros més només en cobrir els sous.
Des de Convergència, Abelló ha dit que: “La proposta de l’equip de govern de crear cinc nous càrrecs de confiança denota l’absoluta manca de respecte i consideració que el nou govern format per PSC, PP i el regidor no adscrit Josep Maria Prats té cap a la ciutadania, uns tarragonins i tarragonines que hauran de pagar el conseqüent increment de la despesa municipal. És inadmissible que el senyor Ballesteros ho avali posant d’excusa que l’increment entra dins de la legalitat. No dubtem que sigui legal, però considerem que no es moral, ètic ni just que un Ajuntament que arrossega un deute de 249 milions d’euros -una xifra que sí està molt per damunt del màxim exigit legalment- continuï estirant més el braç que la màniga i ho faci, no per projectes de ciutat, sinó per col·locar cinc assessors”.
Les declaracions arriben després de la Junta de Portaveus que es va fer aquest dimecres a l’Ajunatment de Tarragona i abans del ple municipal que s’ha de celebrar el pròxim dia 19.