.

.

TOTS 21

El municipi viurà les festes de Nadal amb una programació de més de trenta activitats

El municipi viurà les festes de Nadal amb una programació de més de trenta activitats

A les portes d’un dels mesos més especials de l’any, al Morell ja està tot a punt per viure les festes de Nadal ben intensament, amb un programa elaborat des de diferents regidories que inclou més d’una trentena d’activitats per a tota la ciutadania.

Com és habitual, els més petits de casa prenen el protagonisme en aquestes dates, però no oblidem tampoc els grans i traslladem la màgia del Nadal a tot el municipi. Per començar, aquest mateix divendres 29 de novembre a les 19 hores a l’Era del Castell, tindrà lloc un dels actes més esperats: la projecció del mapping, la cantada de nadales a càrrec de l’Escola Municipal de Música El Morell i l’encesa de llums de Nadal. Tota una tradició on també hi haurà un espai pintacares i, en acabar, se servirà un refrigeri nadalenc.

A més, per qui no hi pugui assistir, hi haurà un segon passi del mapping divendres 13 de desembre també a les 19 hores. Altres esdeveniments que ja s’han guanyat un espai consolidat en el programa nadalenc del municipi són la Fira de Nadal o la Festa de l’Oli, impulsades des de la regidoria de Promoció Econòmica.

La Fira de Nadal, que assoleix la tercera edició, tindrà lloc del 13 al 15 de desembre, i inclourà diversos espectacles, tallers i activitats pensats per gaudir en família i, alhora, impulsar el comerç local. I la Festa de l’Oli, que arriba a la quarta edició, es farà el 15 de desembre amb el ja tradicional esmorzar a la plaça de la Font amb productes de quilòmetre zero i el segon concurs d’allioli. La solidaritat també té un paper molt important per aquestes dates, amb diverses activitats que recolliran fons per La Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties minoritàries.

Entre altres, la iniciativa “Penja el teu desig” de la Penya Barcelonista del Morell, la caminada i recollida del Tió del Morell del 8 de desembre, “El Trencanous” que organitza l’AMPA de l’Escola Ventura Gassol el 14 de desembre, el sopar i bingo solidari també del 14 de desembre o el concert “La Marató 2019” de l’Escola Municipal de Música El Morell del 15 de desembre.

La cultura, com és habitual, tindrà el seu espai amb el concert de Nadal de la Cobla Jovenívola de Sabadell el divendres 20 de desembre o l’actuació de la Coral Guspira del diumenge 22 de desembre; mentre que el teatre agafarà el relleu els dies 26 i 28 de desembre, amb la representació d’“Els Pastorets de Folch i Torres” a càrrec del Grup de Teatre La Sala.

Tot plegat sense deixar de banda el Parc de Nadal, els dies 23, 24 i 27, la Festa Pre-Nadal del dia 20 de desembre o el sopar de Cap d’Any i el ball de gala amb l’orquestra Atalaia pel dia 31 de desembre. I, com sempre, amb els actes més tradicionals com el Tió s’ha tirat un pet!, l’arribada del Patge Reial amb els cotxes de Clàssics Morell, la sortida de l’Home dels Nassos o la cavalcada dels Reis Mags d’Orient. En definitiva, un complet programa festiu pensat perquè tothom hi trobi el seu espai i pugui gaudir al màxim d’una de les èpoques més boniques de l’any.