.

Plaça de la Concòrdia del Campus Catalunya de la URV. Foto: URV

Per segon any consecutiu, el Servei Lingüístic de la Universitat Rovira i Virgili convoca diversos cursos de formació d’anglès, que tindran lloc al CRAI del Campus Vila-seca.

Els cursos d’anglès, impulsats per la Universitat en col·laboració amb la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca, aniran destinats als joves i a la ciutadania en general, amb l’objectiu que puguin obtenir una titulació del Marc Europeu Comú de Referència. En aquest sentit, els destinataris principals dels cursos d’anglès nivell A2, B1 i B2.1 són els alumnes dels instituts de Vila-seca i persones empadronades a la població nascudes l’any 2003 o abans.

Per tal de poder accedir als cursos, els alumnes cal que superin una prova de nivell, excepte els que ja han cursat els nivells A2 o B1 i han aprovat l’examen final. Les inscripcions a aquesta prova es poden tramitar des d’avui i fins al proper 3 de juny, als enllaços següents: https://bit.ly/2EWq3Td (per a la prova del 5 de juny a les 17.00 h) i https://bit.ly/2CgPRZQ (per a la prova del 6 de juny a les 18.00 h).

Els alumnes admesos, es podran matricular en línia a través del web http://www.llengues.urv.cat per un import de 50 euros, entre els dies 4 i 10 de setembre.