.

Una aportació pictòrica a la Festa Major de Santa Tecla

El Port de Tarragona torna a ser present per la Festa Major de Santa Tecla. La col·laboració de l’APT en aquesta edició es veurà reflectida amb el suport i organització de més de 10 actes, sent el Moll de Costa i el Serrallo els principals escenaris on es desenvoluparan els actes.

A part de l’organització d’actes per la Festa Major, el Port de Tarragona també col·labora amb diferents entitats de la ciutat com la Cucafera, els Diables Voramar o la Colla Castellera dels Xiquets del Serrallo.

Els actes on el Port de Tarragona hi formarà part arrancaran el dimecres 13 de setembre amb la celebració dels 10 anys del Fet a Tarragona al Tinglado 1 del Moll de Costa.

L’endemà, el dijous 14 s’inaugurarà l’exposició “Petits”, d’Antonio Latre, a les 19 h també al Tinglado 1. El mateix dia i a la mateixa hora però al Col·legi d’Arquitectes de Tarragona es realitzarà la Conferència i Inauguració de l’exposició Parc del Port.

El dissabte 16 de setembre al Refugi 1 se celebrarà la Festa per a Tothom, la fórmula inclusiva de les persones amb capacitat especials a les Festes de Santa Tecla i que aquest any celebra la seva 31a edició organitzada per DOW. També el 16 de setembre es durà a terme la Marxa de l’aigua de Sant Magí, una marxa de resistència seminocturna no competitiva de 35km amb sortida des de la població de Rodonyà i arribada al Moll de Costa.

Per acabar la jornada, a les 22h i a la pèrgola del Serrallo es durà a terme el 74è Concurs de Colles Sardanistes, una activitat que espera aplegar més de 300 sardanistes d’arreu de Catalunya.

El diumenge 17 de setembre el Moll de Costa i el Serrallo seran part de l’escenari de la 43a edició de la Peonada Popular. Pel 16 i 17 de setembre el Reial Club Nàutic de Tarragona ha organitzat la 6a Travessa Regata de Santa Tecla dins de la Lliga de creuers.

A més de tots els actes on el Port de Tarragona col·labora, durant els dies de Festa Major el Moll de Costa seguirà programant exposicions com la ja esmentada “Petits” d’Antonio Latre al Tinglado 1, els “Cent Anys del Rellotge del Port” al Tinglado 2, i la “Santa Tecla Petita aquarel·lada” de Josep M. Sanchez Maza al Refugi 2.