.

Un dels moments del partit de dissabte dels infantils

Aquest dissabte al matí els Infantils Sub16 del Rugby Tarragona van tornar a guanyar amb un ampli marcador (54-17) davant els jugadors del XV del Vallès en el partit corresponent a novena jornada de lliga.

Només començar el partit, ja s’ha vist que no seria una tasca senzilla. El XV del Vallès va sortir apretant i amb l’avantatge de tenir més pes, posant-se pel davant al marcador. És a partir d’aquest moment que el Tarragona va començar a fer un joc ràpid i agressiu, cosa que sumada al moviment de la pilota i la velocitat dels jugadors, s’aconseguia empatar i després posar-se al davant al marcador. Molt bona primera part del Rugby Tarragona que acabava amb un bon avantatge i bona feina de la primera línia que va aconseguir parar en diverses ocasions les embestides del XV del Vallès.

La segona meitat va estar més fluixa per part del Tarragona. Un parell de marques, però la reacció va estar molt bona i els Voltors van respondre amb dues marques més al final del partit, demostrant que tenen orgull, lluitant fins al final del partit.

La mala fortuna acompanya el Primer Equip dels Voltors

Per la seva banda, el primer Equip sènior del Rugby Tarragona disputà a la Mar Bella el partit corresponent a la 13a jornada de la lliga de Primera Catalana que finalitzà amb un resultat favorable pels Gòtics de 29-14. Un partit del qual cal destacar l’esperit combatiu dels Voltors a qui la sort no va acompanyar del tot.

L’equip sortia al camp molt concentrat i amb una gran convicció d’aconseguir la victòria. En els primers minuts el domini va estar pels Voltors i fruit d’aquest domini el primer cop de càstig transformat pels tarragonins.

No obstant, un xut en profunditat dels Gòtics provocava una sèrie de mals bots que van acabar en un assaig no merescut dels Gòtics. En aquell moment els Voltors, lluny de rendir-se per tanta mala fortuna, van lluitar molt ordenadament i transmetent molt bones sensacions durant tot el partit. No obstant, els punts els aconseguiren els Gòtics en dues marques que amb l’ajut de la fortuna feren que la primera part acabés amb un 19-3 que no reflectia la igualtat en el joc i la impressionant voluntat de remuntar el partit per part dels Voltors

Per més mala sort pels tarragonins, la segona part començava amb un assaig dels Gòtics, fruit d’un rebot de la pilota que acabà en mans d’un jugador contrari que completament sol només va necessitar córrer fins a la línia de marca.

Tot i el cúmul de mala sort, tot i el desgast en el marcador, es va veure un equip que lluny de defugir la responsabilitat i lluny de defugir la lluita va estar en el seu lloc, fent l’impossible per remuntar i per donar la volta al partit. Fruit d’aquesta determinació, van arribar dues marques molt merescudes i lluitades que no remuntaren el partit però demostraren que aquest equip té un gran futur.

El final del partit amb un resultat de 29-14 no reflecteix una realitat cada cop més evident, i és que aquest equip es digne d’admiració.