.

PROGRAMACIÓ NOVEMBRE 2017 al conservatori de la Diputació a Tarragona

 

–              Del 6 al 10: Audició de piano. Sala Noble i Xavier Gols a la tarda.

 

–              Dia 8: Audició de guitarra. Sala Noble a les 18:30 i 19:30 h.

 

–              Dia 9: IV Cicle de Cinema, Música i psicologia: projecció de la pel•lícula “Amadeus” i col•loqui posterior amb la participació del professor Kiev Portella. Sala d’Actes del Col•legi Santa Teresa de Jesús de Tarragona (Rambla Nova) de 18 a 21 h. Organitza Col•legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Col•labora Conservatori de la Diputació a Tarragona.

 

–              Dia 13: Audició de Cant. Sala Noble a les 19:30 h.

 

–              Del 13 al 17: Audició de vent fusta. Sala Noble/Xavier Gols a la tarda.

 

–              Dia 16: IV Cicle de Cinema, Música i psicologia: projecció de la pel•lícula “El último concierto” i col•loqui posterior amb la participació de la professora Laura Nogueras. Sala d’Actes del Col•legi Santa Teresa de Jesús de Tarragona (Rambla Nova) de 18 a 21 h. Organitza Col•legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Col•labora Conservatori de la Diputació a Tarragona.

 

–              Dia 17: Concert dels Premis Extraordinaris. Es presenten Enric Albiol (percussió i cambra), Maria Arjona ( cant), Esteve Bou ( trombó), Jan Schmitz (flauta travessera, Hª de la Música, Harmonia i cambra), Jordina Ollé ( violí) i Rubén Casanova (cambra). Sala Noble a partir de les 9:30 h.

 

 

Agenda per la setmana vinent:

 

Benvolguts, us adjunto els 3 concerts en els quals prendré lloc aquesta setmana, per si us voleu fer ressò a la vostra agenda, moltes gràcies per avançat!

 

– Dimarts 14 de novembre. El trio de música clàssica amb pinzellades de flamenc Brull-Salvadó-Mor toquem a l’Auditori de la Diputació de Tarragona, després d’una aturada d’un any i mig per malaltia d’un dels components. L’adreça és C. Pere Martell, 2. (Cicle “Música per tothom”).

Organitza Joventuts Muscals de Tarragona. A les 20h.

Estrenarem en exclusiva la peça “En la foscor”, que ens ha composat expressament pel trio el compositor Xavier Pagès-Corella.

 

www.brullsalvadomor.com

 

 

– Dissabte 18 de novembre. Els After Dark Trio tocarem a la Plaça Llibertat de Reus, amb entrada gratuïta, a les 18h, a la Fira de l’oli DOP Siurana. Debuto amb aquesta formació de versions que ara amb mi… passa a ser un quartet.

 

www.afterdarktrio.com

 

 

– Diumenge 19 de novembre. Primer concert de PeTaCa (Petit taller de cançons) al Palau de Congressos de Tarragona, amb motiu del Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya. L’entrada és gratuïta, a les 18h, i s’interpretaran temes tant coneguts a les escoles com “Mirall de pau”, “Obre els ulls” o “Pluja de sons” que formen part del disc “So de lluna”, a la venda properament.

www.petaca.cat

 

L’espectacle ‘Queen in Concert’ omplirà el Teatre Tarragona aquest diumenge 12 de novembre

 

Les entrades estan exhaurides des de fa un parell de setmanes per veure el concert presentació de la nova banda de música Fòrum TGN.

 

Més de 120 veus de cinc corals de la ciutat s’aplegaran a l’escenari amb 70 músics en un espectacle musical únic en record als 25 anys de la mort de Freddie Mercury.

 

La nova banda de música FÒRUM TGN de RAMBLA MÚSIC es presenta en societat amb un espectacle musical sense precedents. Prop de 200 artistes, entre veus de corals i músics, ompliran l’escenari del Teatre Tarragona aquest diumenge 12 a les 19 hores amb la força de les millors cançons de l’icònic artista Freddie Mercury, al qual es retrà homenatge amb motiu dels 25 anys de la seva mort.

 

Queen in Concert no és només música. Es tracta d’un espectacle inèdit que aplegarà sobre l’escenari a tota la banda de FÒRUM TGN, integrada per uns 60 músics de les nostres comarques, i més de 120 veus de cinc corals de la ciutat: SIGNTÒNICS, SONS DE GÒSPEL, IN CRESCENDO, ORFEÓ URV i THE COR. L’espectacle comptarà també amb la col•laboració especial de la batucada TYMPANUM. Tot sota la direcció artística del músic tarragoní Paco Martín i la direcció vocal de Rakel Esteve amb les veus principals de Llúcia Cano i Jesús Cano.

 

Quant al repertori, FÒRUM TGN interpretarà els majors èxits de Mercury i el seu grup amb versions especialment arranjades per a l’ocasió per Jordi Grisó.

 

Queen in Concert és una oportunitat única de reviure la màgia i l’energia d’una de les figures més rutilants de la música moderna internacional amb un gran espectacle fet per artistes de casa nostra i organitzat per RamblaMusic.

 

L’expectació davant d’aquest espectacle sense precedents és màxima a la ciutat. Les 700 entrades posades a la venda es van exhaurir ara fa un parell de setmanes. El ple al Teatre Tarragona està garantit en una nit que promet moltes emocions.

 

‘Queen in Concert’ és una producció de RamblaMusic amb la col.laboració de l’Ajuntament de Tarragona i Fundació Privada Mutua Catalana.

 

SALA ZERO

AVANÇ CONCERTS

17/11. 15/18€
LA FUGA + SONIC TOYS
Comprar entrada

18/11. 15/18€ · Radar PALMFEST
ÁNGEL STANICH BAND
Comprar entrada

 

24/11. 5/8€
DISTRITO ROJO + LUIS TELLO
Comprar entrada

25/11. 10/12€
THE WOODSTOCK EXPERIENCE + BLACK DOG (tribut a Led Zeppelin)
Comprar entrada

 

1/12. 12/15€ · Festa ‘DM are coming back’
DEVOTIONAL MODE (tribut a Depeche Mode)
2/12. 10/13€ · Radar PALMFEST
GUADALUPE PLATA
Comprar entrada
3/12. 12/15€
A SOUND OF THUNDER (Els Segadors Tour 2017) + INMUNERE
Comprar entrada
16/12. 14/17€ · Radar PALMFEST
MISHIMA
Comprar entrada

AVANÇ DJS

17/11
FX NOIZ

18/11
MAADRAASSOO

24/11
ZERO SELECTORS

25/11 · Postparty Els Amics de les Arts
ZERO SELECTORS 

1/12 · Festa ‘DM are coming back’
XAVI MATEU & CARLOS BAYONA

 

2/12 · Radar PALMFEST
PEGATAS

 

5/12
ZERO SELECTORS

8/12 · Top a Ting
TOP A TING DJS & MCS

9/12 · Nit Bizarra REC
BIZARRE DJS

 

15/12 · VAMP Party
JOBO FRESNO + ANDRE VICENZZO

16/12 · Radar PALMFEST 
HAL9000

23/12
KIMBERLY I CLARK