.

.

TOTS 21


Imatge d’arxiu d’una edició passada. Foto: Ajuntament

Després dels dos anys de pandèmia, i just l’any en què es commemoren 100 anys de sardanes al Morell, l’Associació Cultural i Sardanista del municipi, amb el suport de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament del Morell, torna a organitzar el tradicional Aplec de Sardanes ‘Vila del Morell’.

Es tracta ja de la dotzena edició d’una cita que reprenem amb moltes ganes i il·lusió”, explica Anton Ribas, president de l’entitat morellenca, encara que “volem ser molt prudents perquè hi ha persones que ens han expressat elseu respecte de cara a la Covid19”.

L’esdeveniment arrencarà, aquest diumenge 29 de maig, a les 10.30 hores, i tindrà lloc al Parc Camí de l’Estació, com és habitual. Tot plegat en una jornada que fa de la sardana la protagonista del dia, i que aplega multitud de dansaires d’arreu del nostre territori. De fet, s’espera que més de 200 persones assisteixin a la trobada.

En el vessant musical, la diada tindrà la cobla Reus Jove, la Maricel i la Mediterrània, que interpretaran una quinzena de sardanes al matí i una quinzena més a la tarda.

Tota una festa que es complementarà amb un vermut obert a tothom, a les 13.30 hores, i un dinar de germanor, que es pot reservar al telèfon 977 84 04 31.

Després de l’àpat es reprendrà l’aplec, i el punt final el posarà, a partir de les 18 hores, el concurs de colles improvisades.

Redacció