.

La cita és en el Pavello Firal de La Ràpita, situat en l’avinguda Dels Alfacs, del 21 al 23 d’octubre, Foto: Paulaner

L’Oktoberfest de la marca cervesera Paulaner arriba aquest cap de setmana a les Terres de l’Ebre. Un esdeveniment multitudinari en el qual es donaran cita tots els grans amants de la cervesa i tradicions gastronòmiques. L’esdeveniment se celebrarà en el Pavello Firal de La Ràpita, situat en l’avinguda Dels Alfacs, del 21 al 23 d’octubre, de 5 de la tarda a 1 del matí el divendres, de 12 de la tarda a 1 del matí el dissabte i de 12 a 21 de la tarda el diumenge.

La famosa cervesa de blat alemanya, Paulaner, és una de les cerveses més populars del món. Per això, forma part de l’exclusiu grup de les 6 cerveses oficials que se serveixen durant el Oktoberfest de Munic: Märzen, Augustiner, Paulaner, Hofbräu, Lowenbrau i Hacker Pschorr.

En el recinte rapitenc es viurà l’experiència de la manera més autèntica possible, desenvolupant un gran nombre d’activitats entre les quals es troba la degustació de receptes populars de la gastronomia alemanya com a salsitxes, chucrut o pretzels. Per a finalitzar, no podem oblidar els brindis a cop de Prost amb els quals celebrarem amb una bona Paulaner.

Oktoberfest: una tradició amb més de 200 anys d’història

Aquesta gran festa alemanya té els seus orígens en 1810 a Munic coincidint amb les noces del príncep Lluís de Baviera, fill del rei Maximiliano I, amb Teresa de Saxònia-Hildburghausen. Una festa que es va prologar diversos dies i a la qual van acudir tots els ciutadans. Des de llavors, aquesta cita festiva s’ha convertit en una tradició que ha evolucionat fins a convertir-se en el que avui coneixem com Oktoberfest.

Redacció