.

Tradicional concert de Festa Major de l’Orfeó Reusenc. Fotos: Reus Cutura

Ambientàs a les Barraques. Fotos: Reus Cultura

La pregonera Alba Sotorra preparant-se per a encendre la primera Tronada de la festa. Fotos: Reus Cultura

Aqui podeu consultar els actes més destacats d’aquesta dissabte de Festa Major de Sant Pere a Reus:

11.30 h, a la PLAÇA D’EVARIST FÀBREGAS, vermut electrònic. Organitza: diversos establiment d’hostaleria d’El Pallol.

12:00 h, a la PLAÇA DEL MERCADAL, TRONADA, enguany de manera excepcional es dispararan dues tronades extraordinàries amb motiu dels dos darrers anys de pandèmia.

13:00 h, a LA PALMA, concert vermut amb Romaní, el projecte de solista de l’acordionista diatònic Pere Romaní. Ens presenta Harmònic, el seu primer CD de la carrera en solitari, integrat al 100% per composicions pròpies, de ball folk. L’acompanyaran Héctor Beberide (cordes), Joan Tomàs (contrabaix) i Marc Vall (percussió).

13:30 h, al JARDÍ DE LA CASA RULL, Sant Pere Solidari. Gran Rifa Solidària. Compra el teu tiquet per col·laborar amb l’AFANOC i la Casa dels Xuklis i opta a guanyar algun dels increïbles regals cedits pels comerços i empreses del territori. Tot el que es recapti anirà destinat a l’AFANOC i la Casa del Xuklis.

18:00 h, a la PLAÇA DEL MERCADAL, Diada Castellera de Sant Pere, amb els Castellers de la Vila de Gràcia, els Nens del Vendrell i els Xiquets de Reus.

De 18.00 a 20.00 h, a la PLAÇA DE SANT PERE, Aixeca el teu gegant. La Colla Gegantera us ofereix la possibilitat de posar-vos sota un gegant i aixecar-lo. Donatiu d’1 €, que es destinarà a Dol d’Estels. Organitza: Colla Gegantera.

De 18.00 a 20.00 h, a la PLAÇA DE SANT PERE, Dona el teu xumet a la Mulassa! Si ja ets gran i vols deixar el teu xumet en bones mans, aprofita-ho i dona’l a la Mulassa. Organitza: Colla Gegantera.

18.30 h, al PARC DE MAS IGLESIAS, espectacle de pallassos per a tots els públics. La Cia. Toc de Gresca ens presenta Bãksa, un show on el Sr. Edetii vol fer una festa amb els seus amics i es convertirà en un tutorial d’aventures i desventures plenes d’alegria i humor i moltes rialles.

18.30 h, des de la CASA RULL, sortida de la cercavila del Canó de les Festes. Música i canonades que anuncien la festa! 19.00 h, des del CARRER DE SANT JOAN i pel centre de la ciutat, cercavila de la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia.

19.00 h, a la PLAÇA DE PRIM, ballada de sardanes de Festa Major amb la Cobla Reus Jove. Organitza: Colla Sardanista Rosa de Reus.

19.00 h, des del CARRER DE MARTÍ NAPOLITÀ, Correbanyes, correbars del Bou, amb el Bou de Tarragona i l’acompanyament musical de Bandsonats. Organitza: El Bou de Reus

19.00 h, a la PLAÇA D’ANTON BORRELL, concert a càrrec de la Internacional Cobla Orquestra Montgrins. Les seves veus us transportaran en l’espai i en el temps tot oferint des d’una selecció de grans èxits de la música fins a un recull dels temes més emblemàtics de la música catalana. També hi escoltareu els solistes de l’Orquestra Montgrins, que portaran els seus instruments al límit en obres que requereixen un gran virtuosisme interpretatiu.

19.30 h, a la PLAÇA D’EVARIST FÀBREGAS, versots i parlaments del Ball de Gitanes i del Ball de Pastorets. Representació dels parlaments satírics sobre temes actuals, culturals i de la ciutat amb les danses dels respectius balls, també, a la RAVAL DE SANTA ANNA i al JARDÍ DE LA CASA RULL.

21.00 h, a LA PALMA, Varietées de Sant Pericu i el Relleu de la Lliga Contra el Càncer. Bravium Teatre ens ofereix i coordina un espectacle amb diferents exhibicions de música, dansa, teatre, màgia, humor, etc., que es barregen en actuacions sorprenents i esbojarrades. Amb la col·laboració de DOP Siurana.

A partir de les 21.30 h, al GAUDÍ CENTRE, visita guiada dinamitzada per La Gata Borda per donar a conèixer la figura d’Antoni Gaudí. Activitat gratuïta de 45 minuts, distribuïda per torns, amb reserva prèvia d’entrades a www. reusturisme.cat.

22.30 h, a la PLAÇA D’ANTON BORRELL, ball de gala a càrrec de la Internacional Cobla Orquestra Montgrins. Ens oferirà una selecció de peces ballables recolzats per uns músics i uns arranjaments de gran qualitat.

22.00 h, al PARC DE LA FESTA, Barraques de Festa Major, amb Juantxo Skalari & La Rude Band, The Tyets i Arc de Triomf.

23.00 h, a la PLAÇA DE LA FARINERA, Nit de Banyes, amb el grup de música PolyKlyn Band i el DJ Lo Puto Cat. Organitza: El Bou de Reus

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */