.

Ricard Boyle interpreta la peça escènica ‘Tant de bo fos blanc’ de la dramaturga Andrea Bel. Foto: Cedida

Aquest cap de setmana, el Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona ‘Mèdol’ ofereix aquest cap de setmana una sèrie de propostes que inviten a no quedar-se a casa. Divendres i dissabte es podrà gaudir de poesia i debat amb Anna Gas; teatre i privilegis racials amb Ricard Boyle & Andrea Bel; filosofia amb César Rendueles i música, poesia i spoken word amb la banda Vladivostok. Diumenge al migdia s’ha preparada una visita guiada molt especial a la doble exposició a les Golfes de Casa Canals.

Divendres, dia 18: Anna Gas (18.30 hores) i Ricard Boyle & Andrea Bel (20 hores) – Sala Plana de Casa Canals

Anna Gas presenta ‘El Pèndol’, on reprèn el seu treball poètic a partir de les subterraneïtats més pregones dels humans, i en el qual experimenta sobre el xoc entre la primera persona i l’alteritat.

Ricard Boyle interpreta la peça escènica ‘Tant de bo fos blanc’ de la dramaturga Andrea Bel, que interpel·la el públic sobre com afecta la raça a la identitat i els missatges negatius que la rodegen. Una obra-mirall on l’autobiografia es barreja amb l’assaig i la dramatúrgia.

Dissabte, dia 19: César Rendueles (18.30 hores) i Vladivostok (20 hores) – Sala Plana de Casa Canals 

César Rendueles defensarà les tesis de l’obra filosòfica ‘Contra la igualtat d’oportunitats’, combinant l’anàlisi de dades amb el desmuntatge de llocs comuns. Una veu radical, contundent, però empàtica, que capgirarà moltes expectatives.

L’actuació de Vladivostok tancarà el cap de setmana, un projecte poeticomusical que uneix la investigació poètica punk de Maria Callís i la multidisciplinarietat musical d’Irene Fontdevila. Un diàleg en què veu, lletra i música electrònica conviuen en una tensió tàcita.

Diumenge, dia 20: Visita guiada a l’Exposició d’ExtincióFest / Les Golfes de Casa Canals

Diumenge 20 de febrer, a les 12 h, podeu conèixer de primera mà la doble exposició d’extincióFest amb una visita guiada gratuïta amb la comissària, Oriol Fuster Cabrera, i membres de l’Associació Asperger del Camp de Tarragona (Aspercamp). L’activitat us introduirà en els objectius i temes plantejats pels diversos artistes a ‘Ontologies de marjal’ i a ‘De l’autisme a l’anime’.

Totes les activitats són amb entrada lliure a la Sala Plana de Casa Canals (C/ d’en Granada 11, TGN).

Redacció