.

.

TOTS 21

La 33a edició del Festival Nit de Claqué arriba a Reus aquest cap de setmana, en un conjunt d’activitats que es duran a terme al voltant del Teatre Bartrina. Divendres 1 d’octubre es farà la Mostra de Claqué a les 20:30h amb la participació de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus; l’ATGN de Tarragona; l’Escola de Dansa de Montbrió del Camp i l’Escola de Dansa Elisenda Tarragó de Barcelona.

El dissabte 2 d´octubre es podrà veure l’espectacle ‘La gran fuga’ a les 20:30h, a càrrec de la companyia Woodbeats fundada l´any 2016 i amb la direcció d’Anna Llombart. Es tracta d’un espectacle de dansa molt teatral amb Claqué, Body percusión, i pinzellades de hip hop. Més informació a https://www.martaguzmanmanagement.com/cia-woodbeats

Finalment, diumenge 3 d’octubre es durà a terme una Master Class amb Anna Llombart, de Body percusión i de claqué. L’horari de la Master Class serà de 10:00 h a 12:00 h, i es durà a terme a l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis.

En aquesta edició la Nit de Claqué s’ha traslladat am mes d’octubre, tot i que la seva època habitual era el juliol. L’any passat es va gravar un lipdab i es va fer master class presencial amb una ballarina americana.

Redacció