.

L’alumnat interessat pot omplir el formularia que es troba a la web d’Agbar fins al 3 de juny. Foto: Cedida

Agbar, companyia que gestiona els serveis del cicle integral de l’aigua a diversos municipis de Catalunya, llança el programa Beques “Joves Talents”. Una iniciativa dirigida a joves amb un alt rendiment escolar i que viuen en un entorn econòmic que els pot dificultar i, fins i tot, impedir l’accés a la universitat.

Les Beques “Joves Talents” faciliten l’accés a la universitat amb el finançament de la totalitat de l’import anual de la matrícula que no hagi quedat cobert per la beca sol·licitada al Ministeri d’Educació i Formació Professional pels estudis de grau universitari, així com la totalitat de les taxes derivades, fins a l’obtenció del títol universitari.

El programa de beques d’Agbar contempla fins a un màxim de 1.500 euros anuals per a cada curs, amb la finalitat de cobrir les despeses derivades dels estudis, com la necessitat de material o de formació complementària, fins a obtenir el títol universitari. Així mateix, la iniciativa ofereix un acompanyament pedagògic i psicosocial a l’alumne becat amb l’objectiu d’impulsar el seu desenvolupament motivacional i competencial.


Altres notícies:


Més enllà de la mitjana acadèmica, els altres requisits que s’han de donar per tal de poder optar al programa de Beques Joves Talents són el fet d’accedir per primer cop a una formació universitària, així com residir en un dels municipis on Agbar, o una de les empreses filials o mixtes en què participa, gestiona el servei d’abastament d’aigua.

Els estudiants interessats també han d’haver sol·licitat prèviament l’accés a les universitats públiques ubicades a Catalunya, haver realitzat el tràmit de sol·licitud de beca per estudis de grau del Ministeri d’Educació i Formació Professional i ser titulars d’un compte bancari. Per formalitzar la sol·licitud d’accés a les Beques “Joves Talents” d’Agbar, només cal descarregar i enviar emplenat el formulari que es troba disponible al web www.agbarclients.cat , dins l’espai Beques “Joves Talents”. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 3 de juny.