.

Les obres estaran acabades a mitjans del mes de desembre.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i l’Ajuntament de Tarragona informen novament dels canvis que s’estan produint en la zona de l’antiga N-340, habilitada normalment com a pàrquing els dies de partit, amb motiu de les obres de desmantellament que s’estan duent a terme des de la setmana passada.

Les obres programades coincidiran amb els tres pròxims partits del Gimnàstic de Tarragona al Nou Estadi. En aquest cas, afectarà al matx d’aquest diumenge davant el Real Oviedo, el qual es disputarà a partir de les 16 hores.

Igual que en l’anterior partit, davant el FC Barcelona ‘B’, l’entitat grana i l’Ajuntament de Tarragona comuniquen que no es podrà aparcar des del viaducte del camí de la Budallera –carrer d’accés a l’ITV– fins a l’actual Autovia A-7. Sí que es podrà aparcar en la resta de l’àmbit de l’obra. Recordem que els socis i aficionats grana també podran estacionar els seus vehicles en el terreny conegut popularment com a “plaça de les monges” (al carrer Ermita de la Salut), així com també en les zones confrontants a l’ITV. Mentre que les altres zones habilitades com a pàrquing seguiran disponibles en l’enfrontament de la jornada 14 de LaLiga 1|2|3, programat per aquest diumenge a les 16 hores.