.

Adrià Muñoz

Ràdio Cambrils ha fet un pas més cap a les seva imminent reobertura. El Ple Municipal de l’Ajuntament de Cambrils ha aprovat avui el nomenament del periodista Adrià Muñoz Punzano, exredactor de Tarragona21, com a director de l’emissora municipal, amb els vots a favor dels regidors d’ERC, PDCat, PSC, NMC i els regidors no adscrits Cinta Ballesté i Encarni Bello, l’abstenció de l’Assemblea de Cambrils i els vots en contra de PP, Ciutadans i els regidors no adscrits Santi Gámez i Imma Sierra.

Adrià Muñoz va formar part de l’equip fundacional de Tarragona21, digital que enguany acompleix els deu anys d’existència, mostrant la seva excel·lent professionalitat i tracte i demostrant una gran capacitat de treball i de compaginar feines multidisciplinars. La seva humanitat el fa molt especial en qualsevol redacció.

Adrià Muñoz és llicenciat en Periodisme, diplomat en Comunicació i Relacions Públiques, Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional i tècnic en Comunicació Empresarial i Protocol, entre altres, i ha treballat en diferents mitjans de comunicació i gabinets de comunicació del territori.

El director ja va ser escollit per unanimitat pel Consell consultiu, assessor i de control de Ràdio Cambrils el passat 5 de febrer. Aquest òrgan de participació, que es va constituir el setembre, està format per l’alcaldessa, regidors i regidores de tots els partits polítics de govern i oposició, representants d’entitats del municipi i professionals de la comunicació. El Consell consultiu s’encarregarà d’elaborar i emetre informes, conèixer la proposta de programació anual, fer el seguiment de la programació i dels continguts en general i vetllar pel compliment de les missions del servei públic, entre d’altres.

El Ple del mes de maig ja va aprovar definitivament el Reglament d’organització i funcionament del servei públic de ràdio, a proposta de la comissió d’estudi de la ràdio, i l’establiment del servei públic de la ràdio. Paral·lelament, s’ha treballat en altres tasques necessàries per la reobertura de la ràdio, com la posada a punt de les instal·lacions situades a la Rambla Jaume I, l’equipament tècnic i el procés de selecció d’un locutor o locutora.

Ràdio Cambrils va començar les seves emissions l’abril del 1985 i es va tancar el gener del 2013. La seva reobertura era una de les accions del pla de mandat de l’actual govern municipal.