.

L’empresa guanyadora del concurs haurà de tenir enllestit el projecte abans de l’estiu per poder iniciar la primera fase de les obres l’any 2020

L’empresa guanyadora del concurs haurà de tenir enllestit el projecte abans de l’estiu per poder iniciar la primera fase de les obres l’any 2020

L’Ajuntament de Salou ha  adjudicat a l’empresa Tadec SLP el projecte de redacció  bàsic i executiu i la direcció d’obra corresponent als treballs de renovació integral del carrer Carles Buigas i dels trams dels carrers que hi conflueixen: carrers Terol, Murillo, Pau Vila, Priorat, Fra Juniper Serra, Pompeu Fabra, Torremolinos, Vendrell, Ramon Llull, Valls, Amposta, Montblanc, Passatge Dr. Pigem i Bilbao per tal de dur a terme una transició adequada entre els carrers.

Aquest acord, adoptat en junta de govern local, s’ha dut a terme després que els serveis tècnics corresponents hagin valorat les deu propostes presentades per les empreses que han optat al concurs. Finalment, ha estat la consultora Tadec SLP la que hauria obtingut una millor puntuació per dur a terme l’encàrrec de remodelació de la principal artèria turística del municipi. El projecte resultant haurà de reflectir les línies marc acordades al procés participatiu amb els veïns de la zona i fruit de l’experiència assolida en el dia a dia al llarg dels 3 anys de prova pilot de la zona, especialment transitada durant la temporada alta.

En dues fases

Els serveis tècnics municipals d’arquitectura proposen executar una primera fase (des del carrer Murillo i fins al principi del carrer Carles Buigas-font lluminosa) donat que el període permès per executar les obres d’aquesta envergadura al municipi es fixa en el període que va des dels mesos d’octubre i març per no alterar la marxa de la temporada turística. La segona fase; que afectaria a la resta de l’avinguda des del carrer Murillo i fins a Torremolinos s’hauria d’executar -segons previsions- de cara al 2021.