.

.

TOTS 21

Retirada coincideix amb l’ampliació i millora del sistema de recollida porta a porta de la brossa comercial a l a zona centre i casc històric. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Reus ha retirat aquest matí els contenidors soterrats de la plaça del Mercadal. L’interior dels contenidors s’ha tret i també s’han eliminat les bústies de la superfície. Aquesta retirada coincideix amb l’ampliació i millora del sistema de recollida porta a porta de la brossa comercial a l a zona centre i casc històric, on hi ha un gran nombre d’establiments comercials i de restauració, amb el repartiment de contenidors a tots els negocis de la zona.

El repartiment de contenidors als negocis es troba en una fase inicial i ha començat per la plaça del Mercadal i els carreres propers. En funció de l’activitat del negoci s’estan repartint els contenidors de les diverses fraccions. Així, un restaurant acostumarà a tenir contenidors de quatre fraccions (orgànica, rebuig, vidre i envasos) mentre que una botiga de roba només tindrà rebuig. El cartró i paper es seguirà recollint a banda amb el sistema porta a porta sense bujol. El desplegament de contenidors als comerços i negocis de la zona del casc antic finalitzarà abans de l’estiu i a tota la zona centre, s’espera concloure en un període d’us uns sis mesos.

Redacció