.

Millores a l'entorn del polígon Roques Planes de Torredembarra

Millores a l'entorn del polígon Roques Planes de Torredembarra

El polígon industrial Roques Planes de Torredembarra, amb una vintena d’anys de funcionament, està vivint aquests darrers mesos tot un seguit d’actuacions dutes a terme per la Regidoria de Serveis amb el triple objectiu de revitalitzar un dels motors econòmics del municipi, garantir la seguretat dels vianants especialment de les persones discapacitades i millorar la imatge de l’accés principal a un municipi eminentment turístic com és Torredembarra. Cal tenir present que en el seu dia la construcció del polígon va quedar en precari provocant problemes de seguretat viària i d’imatge poc favorable.

En aquesta línia, aquestes darreres setmanes s’han intensificat els treballs de millora al polígon i l’accés al municipi per l’antiga T-214. Les intervencions que s’han realitzat són la connexió que s’ha fet fins a la rotonda del vial de suport a la carretera de la Riera. D’aquesta manera, també es descongestiona el trànsit intern del polígon i es millora la mobilitat dels usuaris (empreses, clients, transports diversos). Amb els treballs que s’han fet d’asfaltat i pintura vial finalitzen les actuacions de millora d’accessos previstos per aquest any.

Cal recordar que fa un temps es van iniciar els treballs de millora al polígon Roques Planes amb una adequació de l’enjardinament i de les illes d’accés laterals. També s’ha anat realitzant una important actuació a l’enllumenat públic (treballs que continuen). Es van arranjar les voreres per comunicar amb facilitat tots els vials i garantir la seguretat de tots els usuaris que habitualment es veien obligats a caminar per la calçada amb el conseqüent perill que comporta en aquesta zona tan transitada. En aquest punt, la regidora de Serveis, Francisca Felguera, ha incidit en la cabdal importància d’aquestes obres per garantir la seguretat de les persones discapacitades que, diàriament, es desplacen al Centre Ocupacional i al Centre Especial de la Fundació Onada, ubicat al Polígon Industrial, que són aproximadament unes quaranta, sent aquest indret un dels punts amb més moviment de persones de tot el polígon.

Francisca Felguera, regidora de Serveis, ha ressaltat que amb totes aquestes actuacions s’està donant un important impuls a la zona industrial, s’ha millorat la seguretat del trànsit i usuaris, i s’està fent un canvi important de l’aspecte que es correspon als accessos d’un municipi turístic com és Torredembarra.