.

.

TOTS 21


El Museu del Port de Tarragona clou el cicle infantil i mariner ‘El mar, bressol de contes. Contes des del bressol’ amb L’hora del conte amb Adriana Segurado, a les instal·lacions del Museu del Port, aquest diumenge, 12 de novembre, a les 12 h. L’activitat gratuïta és apropiada per a nens i nenes a partir de 5 anys i es pot fer reserva prèvia (museuport@porttarragona.cat o 977 259 400 ext. 4302). Aquest cicle, que es va iniciar el 22 d’octubre, s’organitza juntament amb la Biblioteca Pública de Tarragona anualment.

D’altra banda, el Moll de Costa, aquest mateix diumenge acull la 4a Cursa Solidària Universitat Rovira i Virgili, en benefici de l’Associació Club Vaixell. El recorregut, de 5 km, s’inicia i acaba al Tinglado 1 i es realitza en tres modalitats (cursa individual, cursa per parelles i caminada no competitiva). L’hora d’inici és a les 10 h per a les persones que participin en les curses i a les 10.05 h per a les que participin caminant. El lliurament de premis és a les 11 h i encara estan obertes les inscripcions a www.urv.cat/cursasolidaria.

Durant aquest cap de setmana encara es poden visitar dues exposicions al Tinglado 4 que finalitzen el dia 12 de novembre: el II Concurs de Pintura, Dibuix i Gravat, impulsat per Mútua Catalana, on les obres exposades són les que van formar part d’aquest concurs amb la voluntat de descobrir nous talents i noves formes d’expressió artística, i “Santa Tecla Aquarel·lada”, de Josep Maria Sánchez Maza, que ofereix una visió lúdica de la festa de Santa Tecla. En el recorregut pel Moll de Costa es poden també veure les fotografies del concurs d’Instagram Museu del Port que es va convocar aquest estiu al vestíbul del Museu amb el títol “Compartint la mar amb… #navegantpelport2017”. I també es pot visitar el projecte expositiu “Mitologia i natura. L’ànima de la fusta”, d’Evelí Adam, que s’ubica al Tinglado 1, una mostra d’arrels i soques que es converteixen en imatges fantàstiques i que pot ser visitada pel públic escolar amb una reserva prèvia (exposicions@porttarragona.cat o 977 259 400 ext. 4302).