.

L’acte acabarà amb un vermut popular amb música i es farà la fotografia del grup de suport a l’EINA

L’acte acabarà amb un vermut popular amb música i es farà la fotografia del grup de suport a l’EINA

Aquest diumenge, 17 de març, a les 11:30 hores, ERC-l’EINA portarà a terme un acte públic a les Escoles Teresa Manero d’Altafulla (antiga Biblioteca Municipal) per passar comptes amb la ciutadania de la feina feta a l’Ajuntament d’Altafulla per part dels tres regidors del grup municipal.

En aquest acte, obert a tots els veïns i veïnes de la vila, també es debatran les propostes del programa de l’EINA per a les properes eleccions municipals. Per preparar el programa electoral, la formació ha realitzat unes 200 enquestes ciutadanes aquests darrers dies per recollir diverses propostes dels veïns i veïnes i aquest diumenge es posaran sobre la taula i es debatrà com incorporar-les al programa.

“El que volem fer en aquest acte és escoltar la ciutadania, cosa que aquests darrers tres anys l’equip de govern d’Altafulla no ha fet i ha preferit tancar-se al despatx sense preguntar mai a la població què li semblen les seves decisions. Creiem que en les decisions importants s’ha d’escoltar la ciutadania i això no s’ha fet. Nosaltres fem aquest acte públic per generar debat entre la ciutadania al voltant del nostre programa i en les grans decisions que els propers anys haurà d’afrontar Altafulla”, explica el cap de llista de l’EINA, Jordi Molinera.

L’acte acabarà amb un vermut popular amb música i es farà la fotografia del grup de suport a l’EINA, que serà “un moviment ciutadà que ens ajudi a guanyar les properes eleccions municipals”, en paraules de Molinera.