.

.

TOTS 21


L’alcalde Jordi Llopart li ha lliurat com a reconeixement un rellotge pels seus 33 anys de servei i també una placa commemorativa. Foto: Ajuntament

L’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, va lliurar dijous passat a Carlos Albertos Fatsini un rellotge i una placa commemorativa amb l’escut de l’Ajuntament de Creixell com a reconeixement per la seva jubilació després de 33 anys de servei.

L’ex caporal de la policia local, que va començar el seu servei al cos de Policia Local de Creixell com a auxiliar el mes de maig de 1988 i posteriorment va obtenir l’any 1989 la plaça d’agent funcionari, estava molt emocionat en l’acte de comiat que va tenir lloc a la sala d’actes de la Comissaria de la Policia Local de Creixell. Wn presència de l’esposa i la filla de l’homenatjat, l’alcalde creixellenc ha volgut felicitar l’expolicia Albertos per la seva brillant trajectòria i per la seva dedicació i servei al municipi i a la ciutadania.

A l’acte també hi han estat presents el regidor de Personal Jordi Moliné, la tinent d’alcalde Pili Romero i el cap de la Policia Local de Creixell Toni Dote, a banda de nombrosos companys i companyes del cos.

Redacció