.

.

TOTS 21


Imatge de l'acció de protesta de la CUP

Amb la tramitació a Madrid, al Congrés dels Diputats, sobre els pressupostos generals de l’Estat, la CUP de Tarragona ha presentat les seves “particulars al·legacions”, concretament a través d’una acció contra el cartell d’obres signat pel Gobierno de España al Mercat Central. Allí s’hi diu que l’Estat defensa la conservació del Patrimoni Arquitectònic i que ho farà amb una aportació de 8 milions d’euros per la remodelació del Mercat Central.

L’acció de la candidatura independentista a consistit a “actualitzar” l’aportació econòmica que farà el govern espanyol el 2014 per a les obres de la remodelació del mercat. La CUP recorda que l’Estat “només ha fet una aportació del 12,5% del promès el 2011 i que l’aportació per aquest 2014 serà de 0€”. En l’acció, la CUP també ha aprofitat per titllar Ana Pastor, ministra de Fomento, de “mentidera” per la promesa incomplerta en l’aportació de les obres del Mercat.

Per últim, la CUP critica “el poc tarragonisme” del grup municipal del PP “que mentre s’omple la boca de la gamba de Tarragona n’impedeix la venda a través del petit comerç”. La CUP considera que l’allargament de les obres del mercat va en retrocés “del que suposa un comerç sostenible i de proximitat i, de retruc, ajuda encara més les grans multinacionals”.