.

Albert Abelló a la trobada de gent gran de CiU.  Foto: Tarragona21

Albert Abelló a la trobada de gent gran de CiU. Foto: Tarragona21

L’alcaldable de Convergència i Unió,Albert Abelló, ha afirmat que la gent de més de 65 anys vol “treballar per la ciutat de Tarragona” més enllà de “jugar a cartes” per aquest motiu des de la candidatura de CiU es proposa un programa de voluntaris per aquelles persones grans que tenen aptituds com per exemple el domini d idiomes o estudis universitaris i que volen posar aquests coneixements al servei de la ciutat. CiU ha volgut celebrar el dia de la gent gran fent una fideuada popular al Tinglado número 1 del Serrallo de Tarragona. L’objectiu és fer costat a un sector molt gran de la nostra societat tal com ha dit Abelló i que ha afegit que a la ciutat hi ha un 17% de la població que tenen més de 65 anys.
També ha afegit que hi ha una necessitat a la xarxa de transports públics, que sovint no està adaptada a les necessitats d’aquest sector de població, com per exemple, els transports que deixen als ciutadans a uns 100 o 200 metres del seu centre d’assistència .

Abelló ha afirmat que ara es troba en un punt òptim de la campanya i ha assegurat que les reaccions per part dels ciutadans de Tarragona està “essent molt positiva”Jordi Turull, president del grup parlamentàri de Convergència i Unió, que també ha assistit a l’acte, ha volgut ratificar el seu compromís amb la gent gran i s’ha mostrat molt positiu de cara al 24M dient que hi ha “molta expectació” perquè una gran part de la ciutadania que “no té decidit a qui votarà”.
A l acte també ha assistit el senador Jordi Cendra i s’han concentrat unes 280 persones.

Jordi Turull, Albert Abellí Jordi Cendra. Foto: Tarragona21

Jordi Turull, Albert Abellí Jordi Cendra. Foto: Tarragona21