.

.

TOTS 21


El pivot andorrà Aaron Guzmán (22 anys, 201 cm) és la nova incorporació de l’Ibersol CBT i tanca la plantilla per a la temporada 2020/21. El nou jugador blau prové del Morabanc Andorra B de Lliga EBA, és internacional absolut amb la selecció d’Andorra des de fa tres anys i ha disputat un mundial i un europeu de 3×3 amb la selecció andorrana. El jugador, que ha realitzat la pretemporada amb el Morabanc Andorra d’ACB, arribarà en els propers dies a Tarragona per incorporar-se a l’equip i posar-se a les ordres del cos tècnic encapçalat per Berni Álvarez.

“Estic molt content de formar part del CBT aquesta temporada, i molt agraït per l’oportunitat que em dona el club”, explica Guzmán, que debutarà a LEB Plata de la mà del Club Bàsquet Tarragona. “Aportaré intensitat, duresa, treball, bona química i visió de joc”, són alguns dels punts forts del nou pivot de l’Ibersol CBT, que assegura tenir “moltes ganes de començar i conèixer als companys, entrenadors, staff, directiva i afició, que sé que donen molt de suport i ho donen tot a cada partit”. El jugador andorrà arriba a Tarragona disposat a “lluitar al màxim per obtenir bons resultats, viure grans moments i continuar creixent com a persona i com a jugador”, finalitza.

Amb Aaron Guzmán es tanca la plantilla de l’Ibersol CBT, que compta amb les incorporacions d’Adrià Duch, Kevin Coronel, David Ndiaye i Víctor Vinós, i les renovacions de David i Dani Fernández, Jaume Zanca, Jordi Barberà i Dani Tugores.

Redacció