.

.

TOTS 21


Cartell Parc de Nadal Jove a Vila-seca

Cartell Parc de Nadal Jove a Vila-seca

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Vila-seca ha organitzat per aquestes festes de Nadal una nova edició del Parc Jove i del Parc Infantil de Nadal, que es durà a terme a partir del dia 27 de desembre i s’allargarà fins al dia 29, en el cas del Parc Jove, i fins al 30 el Parc Infantil.

El Parc Infantil de Nadal, ubicat al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca, obrirà en horaris de 17.00 a 20.00 h, mentre que el Parc Jove, adreçat a majors de 12 anys estarà obert de 10.00 a 13.00 h a l’Estadi Municipal de Vila-seca i de 19.00 a 23.00 h a l’Espai Jove Casa dels Obrers.

Cartell Parc Infantil de Vila-seca

Cartell Parc Infantil de Vila-seca

Enguany, com en edicions anteriors, compta amb una quarantena de joves voluntaris que han abocat la seva il·lusió i esforços en la preparació i realització del Parc, i amb la col·laboració de diferents entitats del municipi com la Creu Roja Joventut, el Club d’Escacs de Vila-seca i els Mossos d’Esquadra.

L’entrada solidària al Parc de Nadal consisteix en portar un paquet de llegums o aliments de llarga conservació a favor del banc d’aliments de Vila-seca.

Com en les últimes edicions, el dia 30 de desembre es podrà gaudir dels diferents parcs de Nadal de Vila-seca, Salou i Cambrils, amb una sola entrada, gràcies a la iniciativa de Rodaparcs.