.

Concert de la BUMT al Camp de Mart. Foto: Cedida

Concert de la BUMT al Camp de Mart. Foto: Cedida

Aquest divendres, 1 de setembre, surten a la venda les entrades per dos actes del primer cap de setmana de les festes de Santa Tecla, el concert de la Banda Unió Musical de Tarragona i la III Gala Benèfica de Todos en Azul.  

Divendres 15 de setembre, a les 22h, al Teatre Auditori Camp de Mart, la Banda Unió Musical de Tarragona presenta SALS30. Després d’omplir l’auditori amb propostes com el Cara a cara amb la Xaranga Tocabemolls, l’Amparito Rock i l’Amparito.cat, la BUMT, que enguany celebra 30 anys, presenta un programa amb molta música de ritmes llatins, que faran ballar el públic. Alhora, es repassaran els èxits musicals dels darrers temps, de la mà de col·laboracions que no deixaran indiferent. Un concert per a tots els públics que manté l’aposta ja consolidada de la Banda Unió Musical d’oferir per Santa Tecla un concert festiu per a tots els públics. El concert compta amb la col·laboració de la Xarxa Santa Tecla i les entrades tenen un preu de 8€ (4€ per a socis de la BUMT).  

Cartell de la gala benèfica. Foto: Cedida

Cartell de la gala benèfica. Foto: Cedida

El diumenge 17 de setembre, a les 18h, al Teatre Tarragona, tindrà lloc la III Gala Benèfica de Todos en Azul: Aladín, un musical genialL’espectacle, per a públic familiar, és la combinació perfecta entre la màgia del conte i l’espectacularitat del musical amb l’encant de les aventures de Les mil i una nitsL’entitat Todos en Azul dona suport a les persones amb autisme i tota la recaptació de l’esdeveniment es destinarà al projecte de creació del primer Casal de l’Autisme de Tarragona. El preu de les entrades oscil·len entre 15€ i 20€. 

Les entrades per ambdós espectacles es poden adquirir a partir de les 11h a entrades.tarragona.cat o a les taquilles del Teatre Tarragona 

Per altra banda, recordar que ja es poden adquirir les entrades pel concert de Joan Dausà, que serà el dissabte, 16 de setembre, a les 22h, al Teatre Auditori Camp de Mart. L’artista presenta Jo mai mai. Gira 10 anysLes entrades, a partir de 25€, es poden comprar a través del web joandausa.com/concerts.  

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */