.

Bouzón i Lopo podrien tornar a ser la parella de centrals.

Bouzón i Lopo podrien tornar a ser la parella de centrals.

El Nàstic segueix perseguint la primera victòria de la temporada i aquest dissabte torna a tenir una nova oportunitat al Nuevo Arcángel davant del Córdoba (18:00h). El camí a seguir són les bones sensacions deixades. Valentín és baixa de darrera hora.

Hi ha molts interrogants ara mateix a Can Nàstic. Interrogants que s’han de començar a resoldre en les properes jornades, perquè o sinó les llums d’emergència es poden encendre. El Nàstic està faltat d’una victòria que retorni tota la confiança oblidada, però sembla que la imatge deixada davant del Saragossa pot ser suficient per trobar el camí perdut.

També hi ha interrogants sobre quin equip veurem a l’Arcángel. Aquell pla i sense profunditat o aquell amb caràcter i que genera perill. També està per veure si Moreno dóna continuïtat a la línia defensiva amb Lopo i Iago o torna a recuperar a Suzuki o Molina. “No sé encara, o millor dit sí que ho sé però no ho diré, si donarem continuïtat als jugadors en la part de darrera”.

Tampoc està clar si veurem Uche i Àlex López junts d’inici. Però el tècnic valencià té clar que, jugui qui jugui, “hem de seguir insistint, fent ocasions i és qüestió de temps. Estic convençut que a Córdoba entraran”.

Per la seva banda, el conjunt de Jose Luís Oltra arriba en el millor de la temporada a la cita, després d’haver sumat dues victòries consecutives que l’han apropat a la zona alta de la classificació. Oltra tant sols té el dubte del central canari Deivi, que no ha pogut completar els dos darrers entrenaments.

Pel que fa al Nàstic, José Carlos continuarà una setmana més de baixa. Però la gran novetat és que Gerard Valentín s’ha quedat a Tarragona per culpa d’una petita sobrecàrrega a l’isquio dret. Per precaució no ha viatjat, però s’espera que dimarts ja entreni amb el grup. Per contra, Tejera ha tornat a la convocatòria després de complir el partit de sanció.