.

José Luis Martín García, primer tinent d’alcalde Ajuntament de Tarragona

Arran de les informacions sobre la manca d’assegurances dels vehicles municipals, especialment el que fa a la de l’alcalde, difoses pel conseller Rubén Viñuales i publicades aquest dimarts per diferents mitjans de comunicació, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i responsable de l’Àrea de Contractació, José Luis Martín, afirma el següent:

  • “La informació difosa pel Grup Municipal de Ciutadans és mentida una vegada més, ja que tots els vehicles de titularitat municipal tenen la corresponent assegurança obligatòria en vigor.
  • Des de l’Àrea de Contractació hem fet la feina i la continuació del servei d’assegurances es va renovar fa uns mesos per un import de 230.619,09 euros, impostos inclosos.
  • Lamentem que, una vegada més, el regidor Viñuales utilitzi la mentida per intentar guanyar un titular. Amb aquesta actitud torna a demostrar la seva desesperació, falta de projecte i ignorància.
  • Per últim, demanen al regidor Viñuales que, abans d’anar a la premsa amb mentides i calúmnies, s’informi millor de les coses i valori la bona feina que realitzen els treballadors de la Conselleria de Contractació”.