.

La mítica banda dels Rolling

La productora Doctor Music ha assegurat en un comunicat que els Rolling Stones no actuaran a Falset, després que hagi transcendit que l’Ajuntament estudiava una petició d’una promotora musical en aquest sentit. “L’únic concert de The Rolling Stones tindrà lloc el 25 de juny a l’estadi Santiago Bernabéu de Madrid, sense cap opció que es programin noves dates a la resta del país”, afirma el text. L’alcalde de Falset, Jordi Puxeu, que havia confirmat la notícia a l’ACN, ha reiterat després, també en declaracions a l’agència, que algú d’aquesta productora s’ha posat en contacte amb ell aquest dimarts al matí per oferir la possibilitat que el conjunt britànic actués a la capital del Priorat el 12 de juny.

Puxeu s’ha mostrat sorprès pel comunicat de Doctor Music, on es nega que els Stones “estiguin estudiant la possibilitat” d’oferir un concert a Falset. Puxeu ha reiterat que ha rebut una petició formal escrita per acollir la banda britànica a la localitat i ha explicat que fins i tot ha parlat amb la persona de contacte a la qual ell mateix li ha fet la proposta de trobar-se aquest dimecres a la tarda per discutir més aspectes de la iniciativa. De moment, no ha rebut resposta.

L’ACN s’ha posat també en contacte amb Doctor Music, que malgrat les declaracions de l’alcalde s’ha cenyit al contingut del comunicat, i no ha descartat la possibilitat que algú hagi parlat amb Puxeu fent-se passar per treballador d’aquesta empresa.

La hipotètica proposta va arribar la setmana passada i, entre d’altres aspectes, preveuria una assistència de públic de més de 20.000 persones, segons ha confirmat el mateix alcalde.