.

Un instant al col·legi Aura amb els més petits

Un instant al col·legi Aura amb els més petits

El col·legi concertat Aura farà una jornada de portes obertes, aquest divendres a partir de les 10 del matí, per donar a conèixer la seva oferta educativa diferenciada des dels 4 mesos fins a segon de batxillerat. Llar d’Infants i Educació Infantil és un dels grans puntals d’aquest centre situat a la Canonja. Des dels 4 mesos i fins els 5 anys, els nens i nenes d’Aura segueixen un projecte educatiu basat en la innovació pedagògica, les intel·ligències múltiples, les noves tecnològies, l’estimulació sensorial i el trilingüisme (anglès, català i castellà). Tot això acompanyat d’una atenció personalitzada i una formació humanista.

La jornada de portes obertes s’adreça a totes les famílies interessades en conèixer de primera mà l’oferta educativa del centre. La visita començarà amb una sessió informativa, seguit d’una visita guiada per les instal·lacions de Llar d’Infants i Educació Infantil (fins a P5).

La Llar d’Infants d’Aura és flexible i s’adapta a les necessitats dels pares. Els nens i nenes es poden incorporar-se en qualsevol moment ja que la matrícula està oberta tot l’any. L’inici del curs és el primer dia de setembre i finalitza l’últim dia de juliol.

Com apunta Imma Molas, directora d’Aura, “la jornada de portes obertes és una oportunitat perquè les famílies ens coneguin més a fons, comprenguin la metodologia del nostre ensenyament, els nous projectes pedagògics i puguin veure les instal·lacions i l’entorn on s’educaran els seus fills”.