.

Els actors que han participat a la nit de terror, amb l’alcalde i els regidors. Foto: DiariTots21

El Mas de l’Esquerrer, a Xalets de Salou, convertit per una tarda en una casa del terror. Foto: DiariTots21

Salou es vesteix de terror durant els propers dies en una nova edició de Salouween, que tindrà lloc entre el 25 d’octubre i el 3 de novembre i que inclourà desfilades terrorífiques, obres de teatre gore i interactives, Truco o tracte, activitats infantils i la participació dels comerços de la vila.

Aquest dilluns es feia una terrorífica presentació al Mas de l’Esquerrer, una masia propietat del consistori situada al camí del Racó de Salou, i que s’ha convertit en una casa del terror gràcies a l’actuació de la companyia Alhura Teatre, de Salou, comandada per Cristina Muñoz i un elenc de 15 actors.

 

La casa dels horrors incloïa una autòpsia i un sopar caníbal. Cristina Muñoz subratllava a DiariTots21 que la seva escola de teatre, música i dansa ha estat present “durant dos anys al Festival de Sitges presentant l’obra de teatre Esta peli ya la he visto”. Aquesta es podrà veure a Salou en el context de Salouween.

Un dels personatges terrorífics vistos al Mas de l’Esquerrer. Foto: DiariTots21

L’alcalde de Salou i president del Patronat de Turisme, Pere Granados, ha estat l’encarregat d’inaugurar l’acte i assistir al passi terrorífic dins la masia, a l’igual que la resta de regidors que participen amb activitats durant Salouween. Granados ha destacat que Salouween s’ha consolidat” com una marca pròpia i un atractiu turístic de referència que atreu tant residents com visitants”.

L’alcalde ha fet especial incidència que “Salou presenta activitats durant els 365 dies de l’any”, i precisament, Salouween suma cada any més públic i més comerços participants, concretament 70.


Altres notícies:


En la seva intervenció, Granados ha remarcat que “la celebració del Halloween s’ha convertit en un motor clau per atraure turistes en un període tradicionalment més tranquil”, contribuint així a revitalitzar l’activitat turística durant la tardor. A més, ha subratllat que “Salou està viu durant tot l’any”, amb esdeveniments com aquest que tenen l’objectiu de dinamitzar la ciutat i evitar la desestacionalització. Els titulars de les Regidories implicades han pogut desgranar les activitats organitzades pels seus respectius departaments.

 

Un programa ple d’activitats

El programa de Salouween 2024, que es durà a terme del 25 d’octubre al 3 de novembre, oferirà una gran varietat d’activitats terrorífiques per a públics de totes les edats. Des de decoració de comerços fins a desfilades de zombis, la ciutat es convertirà en un escenari perfecte per gaudir del Halloween en família.

El primer esdeveniment, del 17 al 31 d’octubre, serà la competició de decoració d’aparadors, organitzada per Shopping Salou i la Regidoria de Dinamització Econòmica. Els comerços del municipi decoraran els seus establiments amb temàtiques de Halloween, i els clients tindran l’oportunitat de guanyar entrades per a PortAventura Park.

Truc o Tracte i Festa Infantil

El 25 d’octubre, els més petits podran participar en la tradicional activitat de Truc o Tracte, que començarà a les 17.00 h a la plaça del Carrilet. Els nens podran recollir llaminadures pels 70 comerços adherits a l’activitat amb la seva bossa del Club Xic’s encantat.

El 31 d’octubre, a les 17.00 h, la Plaça del Carrilet serà l’escenari de la Festa Infantil de Salouween, amb tallers de maquillatge, animacions infantils i una deliciosa xocolatada. A les 19.30 h, començarà la gran desfilada de la Salouween Parade, on monstres i zombis es passejaran pels carrers principals del municipi. Els assistents estan convidats a disfressar-se i unir-se a la festa per viure una desfilada terroríficament divertida.

Cristina Muñoz i el seu company Iván, compositor. Foto: DiariTots21

Teatre de terror interactiu

A partir de les 21.00 h, la plaça del Teatre Auditori acollirà un espectacle únic de teatre de terror interactiu. L’obra Esta peli ya la he visto, escrita per Cristina Muñoz i produïda per Ahura Teatre, permetrà al públic viure una experiència aterridora en la qual ells mateixos podran participar. Recomanada per a majors de 12 anys, l’obra, que es va estrenar al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, promet ser un dels moments més intensos de la nit.

Salouween Street Festival: gastronomia i música

Per cloure la celebració, de l’1 al 3 de novembre, el Passeig Jaume I es convertirà en el centre neuràlgic del Salouween Street Festival, un espai on la música en directe, l’animació, les zones gastronòmiques i les activitats infantils crearan un ambient festiu per a tots els públics. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc de 12.00 a 00.00 h, està dissenyat per dinamitzar l’economia local i oferir entreteniment continu als residents i visitants.

Salouween 2024, organitzat amb la col·laboració de les regidories de Dinamització Econòmica, Joventut i Infància, Festes i Cultura, es preveu com una celebració inoblidable.

La combinació perfecta entre diversió, por i emoció farà d’aquesta festa una experiència única que ningú es voldrà perdre.