.

El Golf Costa Daurada iniciarà el pròxim 14 d’octubre un procés de remodelació interna per acollir a Flamingo, el nou operador dels serveis de bar, cafeteria i restauració. Es preveu que aquestes tasques de millora es desenvolupin durant la segona quinzena d’octubre i la primera quinzena de novembre, ja que l’objectiu és que el 18 de novembre el Club estreni un nou servei de bar, cafeteria i brunch “a l’alçada de les expectatives més exigents dels nostres socis i visitants”.

Des del Golf Costa Daurada han indicat que “volem demanar disculpes per les molèsties que aquest procés de remodelació ocasioni a tots aquells que ens trien per gaudir dels seus esports favorits i del seu temps d’oci en aquest entorn natural privilegiat” i, en aquest sentit, han assenyalat que s’han habilitat uns serveis mínims perquè tots aquells que ho desitgin disposin de cafè, begudes i refrigeris.

Sota el nom de Flamingo s’operaran tots els serveis de restauració del Golf Costa Daurada. Flamingo està integrat per un equip de professionals amb una àmplia i reeixida trajectòria al sector i amb participació en negocis tan reconeguts com els restaurants Selvático Wellness Food and Cocktails o La Jartá, tots dos a Tarragona.

Amb Flamingo, Golf Costa Daurada donarà un impuls decisiu a la restauració del Club ja que està prevista la incorporació de nous serveis (brunch, ‘tardeos’, animacions, espectacles…) i equipament (zona chill out).

Gràcies a aquests nous actius, els objectius passen, a més, per convertir Flamingo en un pol d’atracció i referència del seu sector a la ciutat de Tarragona i tota l’àrea d’influència del Golf Costa Daurada.