.

Imatge dels participants en la primera edició

Salou viurà el 28 de setembre a partir de les 19:30 hores un esdeveniment a mig camí entre l’esport i la salut que ha despertat una altíssima expectació no només a la localitat i al seu entorn, sinó en altres grans poblacions espanyoles i en diversos països.

I és que arriba la segona edició de la Masterclass Ciclo Indoor Salou, que com l’any passat tindrà lloc a la plaça de les Comunitats Autònomes, amb la disposició de més de 300 bicicletes estàtiques i amb vistes al mar i a la platja de Llevant. Un luxe. L’any passat es va arribar als 250 participants en la primera edició, i ara es vol superar la marca i situar-la en 350, cosa que suposaria col.locar Salou en el segon esdeveniment més nombrós dels que tenen lloc a Espanya, només superat pel que se celebra a València.


Altres notícies:


Toni Navarrete, conegut professional del sector, entrenador al Golf Costa Daurada i responsable de la trobada, no se’n sap avenir del gran èxit obtingut fins ara: “En només 10 dies vam exhaurir les entrades, 300 persones van demanar de venir. No vam donar temps a l’Ajuntament de Salou que ho pengés a les seves xarxes socials“, diu somrient en conversa amb DiariTots21.

Toni Navarrete

La Masterclass comptarà amb un total d’onze monitors, però seran tres els principals: el mateix Toni Navarrete, que serà el cap, més Fran Esfera i Mónica Martínez. “La posada en escena serà espectacular, amb un potent joc de llums i de so, amb tots els participants vestits amb la mateix samarreta, i amb la posta de sol de fons. Crec que és el que més agradarà”, diu el Toni. Tot plegat durarà dues hores, però “no seran dues hores pedalant, hi haurà moltes coses”.

L’espectacle inclourà “sorpreses”, adverteix Toni, sortejos de sopars, entrades gratuïtes durant un any en un gimnàs i altres regals. No faltarà la música dels Djs en directe i s’espera que entre els que s’animin a pedalar hi hagi “gent del Nàstic, el seleccionador nacional de futbol dels Estats Units, a més de participants vinguts de Bèlgica i de ciutats espanyoles com Alacant, Múrcia, Málaga o Bilbao”, que ja han confirmat la seva inscripció.

Toni agraeix de manera molt especial “l’enorme interès que ha mostrat l’Ajuntament de Salou, que de fet n’és l’organitzador de la trobada, i de la seva àrea d’Esports, comandada pel regidor Yerai Moreno. S’ha bolcat i s’han deixat la vida en aquesta classe dirigida. El cert és que hem notat el gran interès que té l’Ajuntament per fomentar la salut i també un turisme saludable, esportiu”.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou organitza i col·labora en un ventall d’esdeveniments esportius i solidaris que atrauran als residents i visitants durant l’any. Amb l’objectiu de fomentar l’activitat física i la solidaritat, aquestes activitats ofereixen una àmplia varietat d’opcions per a totes les edats i nivells de condició física.

Recordeu: dissabte, 28 de setembre, a la plaça de les Comunitats Autònomes de Salou. Si no hi esteu inscrits, valdrà la pena seguir l’espectacle com a espectador.

Vídeo de l’edició anterior en aquest enllaç.