.

L'esquerda s'ha localitzat a la part superior d'un dels pilars de suport. Foto: @jakesonaplane_

L’esquerda s’ha localitzat a la part superior d’un dels pilars de suport. Foto: @jakesonaplane_

Moments de pànic entre els espectadors de la muntanya russa més alta dels Estats Units. El passat divendres, mentre l’atracció es trobava en funcionament, es va descobrir una esquerda en un dels pilars de suport de l’estructura. Es tracta de Fury 325, ubicada al parc d’atraccions Carowinds de Carolina del Nord, que ha hagut de ser tancada després de l’espantós descobriment.

Pla general de la muntanya russa Fury 325. Foto: Carowinds

Pla general de la muntanya russa Fury 325. Foto: Carowinds

Amb una caiguda de 99 metres i una velocitat punta de 152 km/h, Fury 325 és una de les atraccions més altes i llargues de l’enorme parc que s’estén a ambdós costats de les fronteres estatals de Carolina del Nord i Carolina del Sud i la més alta, ràpida i llarga d’Amèrica del Nord.

Inaugurada l’any 2015, la muntanya russa té més de dos quilòmetres de llarg i un temps mig de viatge de 3,25 minuts.

Alguns usuaris han compartit imatges i vídeos a les xarxes socials sobre l’estat de l’atracció mentre estava en funcionament.

Una de les imatges pujades a les xarxes socials. Foto: @OgzbearZ60420

Una de les imatges pujades a les xarxes socials. Foto: @OgzbearZ60420

L’atracció romandrà tancada fins que es duguin a terme les inspeccions i reparacions necessàries. L’esquerda està localitzada a la part superior d’un pilar de suport d’acer.

Fonts del parc han assegurat que totes les atraccions, inclosa Fury 325, se sotmeten a inspeccions diàries per garantir el seu correcte funcionament i la seva integritat estructural.