.

Les havaneres sempre tenen elseu lloc als Dijous d’estiu del Morell. En aquest cas, serà amb els reusencs “Grup Balandra”, un quartet que farà un repàs de la música marinera i de taverna més nostàlgica i tradicional, però també oferirà nous punts de vista amb adaptacions de Txarango o Quico El Célio. Un bon maridatge de ritmes que ens acostarà a la música més estiuenca que hi ha.

El concert tindrà lloc aquest dijous 18 d’agost a les 22 hores i al Jardí de l’Ajuntament del Morell. L’entrada serà lliure i gratuïta.

Els Dijous d’estiu, que organitza cada any la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament del Morell, constaten l’aposta per la cultura fins i tot durant aquest mes festiu per excel·lència. “La idea és que no s’aturin les cites culturals i que, tot i les vacances, la ciutadania tingui opcions per sortir”, indiquen les regidores de l’àrea, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

La pròxima cita serà dijous 25 d’agost, a les 21 hores i a la plaça Maria Mercè Marçal, amb cinema a la fresca amb la pel·lícula Encanto.

Redacció