.

Dídac Nadal durant la presentació de la Fira de l’Oli Nou Siurana a Tarragona.

Amb la CUP decidida a donar suport als pressupostos municipals de l’Ajuntament de Tarragona, tal com ha fet públic aquest dijous, ara només resta conèixer el posicionament de l’altre grup que proporciona suport extern a l’equip de govern. Junts per Tarragona. El seu portaveu, Dídac Nadal, ha deixat clar el seu posicionament sobre una negociació encara oberta i que durarà probablement tot el cap de setmana. “Teníem i tenim molt clar -afirmava a Tots21- que davant d’aquesta situació excepcional causada per la crisi sanitària, és imprescindible disposar d’uns pressupostos municipals també excepcionals”.

En aquest sentit, “hem aconseguit que els comptes incrementin les partides destinades a serveis socials i als ajuts a totes aquelles entitats que treballen amb col·lectius vulnerables. També continuem reclamant partides quirúrgiques per reactivar l’economia local, centrant-nos en el comerç, la restauració, la cultura i el turisme.
Sense perdre de vista que els pressupost permetrà destinar diners a inversions, continuem insistint en el fet que cal prioritzar les que cohesionin la ciutat.

“Veiem en bons ulls moltes de les partides destinades a millorar l’espai públic als barris i al centre de la ciutat”, assegurava, abans de fixar els punts clau per al seu grup: “Continuem insistint, però, amb l’impuls definitiu del projecte Illa Corsini i la protecció i dignificació del Patrimoni Històric”, comentava.

Redacció