.

“Els Cremats” es caracteritzen per la constant recerca de nous registres i la immersió en diferents músiques i gèneres

“Els Cremats” es caracteritzen per la constant recerca de nous registres i la immersió en diferents músiques i gèneres

El cicle musical de les “Nits al Serrallo” presenta el grup d’havaneres “Els Cremats”, considerats els “enfants terribles” d’aquest gènere musical. El concert, que se celebrarà el proper dissabte 20 de juliol, a les 22 hores, a la Pèrgola del barri mariner de Tarragona, presenta aquesta formació amb seu a Palafrugell i Calella de Palafrugell coneguda pel seu llarg i consolidat bagatge, i per la seva voluntat d’innovació i de fusió amb altres gèneres com la rumba, el son cubà, el pop, el bolero o la cúmbia.

“Els Cremats” es caracteritzen per la constant recerca de nous registres i la immersió en diferents músiques i gèneres, sobretot d’arrel popular. És una banda formada el 1996 a l’entorn de la música popular del cant de taverna i de les havaneres que ha trencat molts tòpics sobre el tractament d’aquest gènere de per sí molt conservador.

Ioga al Serrallo

Una altra de les activitats d’aquest cap de setmana al Serrallo és la “Màster Class de ioga” que s’organitzarà davant del Tinglado 1 aquest dissabte 20 de juliol, de les 19 a les 21 hores. Accés lliure.

Exposicions

El Museu del Port també ofereix la possibilitat de visitar l’exposició “Compartint la mar amb… Diari de navegació de Rafael de Moragas i de Tavern” al vestíbul del Museu del Port. De dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. Entrada lliure

El Tinglado 1 també acull dues exposicions. L’exposició “Ninots” de Víctor Centelles. De dimarts a dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. Entrada lliure. I l’exposició “XXI Biennal d’Art Contemporani Català 2018”. De dimarts a dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. Entrada lliure