.

Imatge frontal del camió de 26 tones robat a Viladecans i trobat a Constantí. Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir una dona de 29 anys i un home de 34 veïns d’Esparreguera aquest dijous a Constantí  per intentar cometre un furt fent servir un camió de 26 tones robat a Viladecans. Els individus van fugir i van abandonar el vehicle després de veure’s sorpresos per uns treballadors quan procuraven entrar en una empresa per endur-se material. Els agents van detenir-los poc després mentre caminaven per la carretera T-721. Els arrestats tenen un ampli historial policial, i sumen fins 125 antecedents delictius entre tots dos.

Diverses patrulles de Mossos es van desplaçar fins al lloc després de rebre l’avís sobre l’intent frustrat de robatori. En arribar, van iniciar la recerca dels fugitius, que havien provocat danys a la tanca de la nau i al vehicle. També van inspeccionar el camió, que van deixar abandonat a la carretera C-422 del mateix municipi. Els agents van esbrinar que el camió havia estat robat a primera hora del matí a Viladecans (Baix Llobregat) i que anava carregat amb 6.000 quilos de material de construcció. El vehicle tenia el bombí de la porta del copilot forçat i la clau de contacte arrencada amb els cables penjant.

Poc després, una patrulla va identificar una parella sospitosa caminant per la carretera T-721 i va detenir-la en comprovar que eren les dues persones que estaven buscant. Els arrestats van passar aquest divendres a disposició judicial i van quedar en llibertat en càrrecs.