.

Un moment del partit dels blaus contra el Mataró. Foto: CBT

Espès va començar Ibersol CBT. El partit que podia servir per aconseguir la setena victòria seguida de la temporada. Davant el Mataró Boet Parc que es presentava al Serrallo amb només vuit jugadors. Un Mataró que tampoc va començar gens bé el partit, tardant més de quatre minuts en fer la seva primera cistella. I això ho va aprofitar el CBT per aconseguir des dels primers minuts una diferència que s’acostava als deu punts a la meitat del primer quart.

Però el conjunt visitant va reaccionar. Poc a poc va començar a entrar dins del partit, gràcies sobretot a l’aportació de Drakeford que imposava la seva potència física dins de la zona. També gràcies a l’ajuda de la defensa dels jugadors blaus, que no va funcionar durant tot el partit. Al final del primer quart es va arribar amb 20-15 al marcador.

I durant els primers minuts del segon quart, l’equip seguia amb la mateixa dinàmica. No acabava de trobar el ritme al partit. Berni intentava fer reaccionar als seus jugadors. Rotacions, temps morts, indicacions continues, etc. Però els jugadors no es trobaven còmodes.

Inclòs Berni va provar de posar en pista al júnior Joan Guixens. Buscava quelcom que encengués la xispa dels seus jugadors. A poc més de dos minuts per arribar al descans, el Mataró es va posar per primer cop per davant en el marcador, aguantant aquesta avantatge fins els darrers segons. Una cistella de Mijalho va igualar el partit a 37 al descans.

Els deu minuts de descans tampoc van servir per fer reaccionar a l’equip. Durant els primers minuts del tercer quart de nou el visitant Drakeford dominava el partit. El Serrallo es quedava glaçat. I el marcador començava a ser preocupant, 39-48 quan només s’havien jugat quatre minuts del tercer quart.

L’equip va reaccionar. El tir exterior va funcionar per uns instants. Dos triples de Fernández i Wilkins retallaven les diferències. Ara només feia falta que la defensa funcionés. Però no. El conjunt visitant va tornar a agafar la iniciativa aconseguint una avantatge propera als deu punts, que gràcies a un triple sobre la botzina de Mijalho va es va retallar fins els sis punts. 54-60.

El partit estava molt complicat. No per la diferència sinó per les sensacions de l’equip. Després que el conjunt visitant tornés a agafar una diferència de nou punts, 54-63, Berni va tornar a demanar un temps mort. El partit es complicava i s’havia de canviar quelcom, però de res va canviar. Ens el contrari. La defensa visitant, tenia agafada la mesura a l’atac de l’IBERSOL CBT que cada cop veia la cistella més petita.

Els jugadors ho intentaven a la desesperada, però res no sortida. Només dos triples seguits d’Adrià Duch van injectar una mica d’esperança al Serrallo. De res va servir. Mataró Parc Boet es va emportar la victòria del Serrallo. Del tot merescuda. Al final 68-79.