.

L’Ibersol CBT jugarà demà a la pista del BBA Castelldefels en busca de la quarta victòria consecutiva, una victòria que situaria al equip de Berni Álvarez molt a prop de les primeres posicions de la classificació.

L’Ibersol CBT recupera per al partit de demà a Pape Mbaye, que no va poder jugar contra el UE Barberà, ja que el partit corresponia a la primera jornada de lliga i el jugador encara no estava inscrit.

Per la seva banda, Adrià Duch continua el procés de recuperació del esquinç que pateix al seu turmell esquerre i no podrà ajudar al equip a Castelldefels.

Els blaus intentaran repetir la gran defensa que els ha servit per deixar en 48 punts al CB Quart i en 51 al UE Barberà en els dos darrers partits disputats. El partit de demà començarà a las 18:15 i es jugarà al pavelló Can Vinader de Castelldefels.

El rival del Ibersol CBT és el BBA Castelldefels, un equip que porta un balanç de 3 victòries i 3 derrotes en 6 jornades disputades fins al moment. Els barcelonins arriben en un bon moment al partit.

Tot i la derrota la setmana passada a la pista del Collblanc, el BBA Castelldefels va plantar cara i va arribar al últim quart 9 punts per sobre del seu rival. La jornada anterior s’havien imposat per 24 punts de diferència al CB Roser. Es tracta d’un equip molt complet, compost per dotze jugadors nacionals, tots ells son capaços de donar bons minuts de rotació.

Així ha valorat Berni Álvarez el partit de demà: “És un partit important pel fet de poder mantenir la ratxa en la que anem, també hem de seguir creixent com a equip, aquest és només el segon partit de Pape i necessitem un rotació ampla”.