.

El Canonja tornarà a ser equip de Segona Catalana la temporada que ve, i ho farà per la porta gran. Aquest migdia s’ha proclamat campió a falta d’una jornada derrotant el Mas Pellicer per un contundent 5-0.

Els canongins ho tenien tot preparat per celebrar l’ascens al seu estadi: ampolles de cava, samarretes commemoratives, una paella per 70 persones… L’única cosa pendent era treure un empat o una victòria del partit d’avui.

Els cinc gols, a la segona part

Després d’una primera part sense gols, els locals s’han arremangat i quan encara no havien passat cinc minuts del segon temps, Alexander Guirao (Schuster) ha obert la llauna. A partir d’aquí els gols han començat a caure de madur: Imanol ha transformat el segon, Schuster ha fet el de la tranquil·litat de falta, i Hurtado i Fran, que havien entrat a la segona, han arrodonit el marcador.

Felicitació de l’entrenador, mantejat i ruixat amb cava

L’eufòria, que ja era present a la graderia, s’ha contagiat al terreny de joc poc després que l’àrbitre assenyalés el final del partit. Després de ser ruixat de cava i just abans de ser mantejat l’entrenador, Dani García, ha felicitat els seus jugadors per una temporada en què han dominat el campionat del principi a la fi.

La samarreta dels campions

Jugadors, tècnics i alguns dels aficionats més aferrissats han celebrat l’ascens cridant, abraçant-se, agraïnt el suport del públic i fent voltes en rotllana al centre de l’estadi, enfundats amb la samarreta dels campions que s’han guanyat a pols. La temporada clourà a Vila-seca, on es preveu que els locals rebin la seva entrada al camp amb el passadís d’honor.

“La Segona és més cara, però és el nostre lloc”

Després de la celebració, ja toca pensar en la temporada 2017-2018. Sobretot a la directiva, que admet que serà més dur: “Estar a Segona Catalana fa que les despeses pugin almenys un 30%, però és el lloc que li pertoca al nostre equip”, explicava el tresorer i expresident, Manuel Lancharro.