.

Imatge d'arxiu de top manta.

Imatge d’arxiu de top manta.

Una trentena de manter es van enfrontar ahir a la nit -11h- a Comaruga, quan es disposaven a confiscar material presumptament il·legal destinat a la seva posterior venda. Tot va començar quan una patrulla de paisà vigilava al passeig marítim de Comaruga i una altra patrulla uniformada els hi donava suport.

En veure els agents, dos manters van deixar la seva bossa, on portaven productes que estarien destinats a una venda posterior i la policia va agafar la bossa tal com informa el Diari Mes. Els dos individus van començar a increpar als Mossos, i la situació va empitjorar en pocs minuts, quan fins a una trentena de manters van unir-se a la causa i van iniciar una una picabaralla amb la policia.

Segons asseguren els Mossos, no hi va haver cap ferit, però la situació va empitjorar fins a tal punt que els agents van deixar la bossa que havien confiscat i van marxar, perquè la situació no anés a majors. Tot i això, ja tenien identificats els presumptes infractors, als quals se’ls acusa d’un delicte de desordre públic i atemptat a agents de l’autoritat.