.

L’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, i el director-gerent de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona, Daniel Milan. Foto: Cedida

L’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, i el director-gerent de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona, Daniel Milan. Foto: Cedida


L’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, i el director-gerent de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona, Daniel Milan, han signat un conveni de col•laboració per la creació d’un Fons Social Extraordinari destinat a bonificar el rebut de l’aigua a persones en situació de precarietat econòmica.

Aquest fons està dotat en 3.000 euros. “Sabem que a la Canonja hi ha moltes famílies que estan passant per moments difícils i des de l’Ajuntament intentem posar tot el que està al nostre abast per facilitar i millorar les condiciones de vida d’aquestes persones”, comenta Roc Muñoz.

Aquest acord, que té vigència fins al 31 de desembre d’enguany, és una eina adreçada a les persones que no poden abonar a l’empresa Ematsa l’import del servei d’aigua potable i clavegueram. Els requisits per l’obtenció de l’ajut són:
•Ser titular o llogater d’un contracte individual de subministrament d’aigua potable per abastament domiciliari de la seva vivenda habitual amb EMATSA.
•Sols serà d’aplicació en aquells contractes en els que sigui residencia habitual.
•Tenir la valoració tècnica efectuada pels equips bàsics municipals de serveis socials, on s’informi que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica puntual, situació de pobresa o exclusió social que els comporti dificultats per a la cobertura de les seves necessitats bàsiques, i en concret, per fer front a les factures dels rebuts de l’aigua i del clavegueram.

•Queden exclosos els comptadors comunitaris donat que no disposen d’una factura individualitzada de forma general.
L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona és una companyia que contribueix al creixement i desenvolupament del municipi i que gestiona, des de fa més de 30 anys, el cicle integral de l’aigua, al mateix temps que garanteix el subministrament d’aigua de màxima qualitat amb el mínim impacte ambiental.