.

Foto de família dels participants a l'acte celebrat a Valls

Foto de família dels participants a l’acte celebrat a Valls

Tarragona 2017 col·labora aquest any amb la Marató de TV3, dedicada a la lluita contra la diabetis i la obesitat. Sota la premissa de l’esport com a foment de la vida sana per prevenir malalties, Tarragona 2017 aposta per les activitats esportives en favor de la cita benèfica per excel·lència a Catalunya.

Els Jocs Mediterranis, projecte de territori, estaran presents en quatre municipis seu de Tarragona 2017: El Vendrell, El Morell, Valls i Altafulla, a més de Cabra del Camp, i col·laboraran en deu activitats que destinaran els diners recaptats a la Marató de TV3. Aquest diumenge 13 de desembre El Morell acollirà una caminada popular solidària, un concert benèfic i un bingo solidari organitzat pel Centre Serveis Gent Gran.

A El Vendrell és on hi haurà més activitats durant tota la jornada. El Patronat d’Esports de la localitat organitza una Masterclass indoor i una de zumba i, a part, es realitzarà també el 3r Torneig de Pàdel solidari i la 5a Jornada Solidària “Esport i cultura”. La cursa popular de BTT Memorial Xavi Tondo i Volpini es realitzarà a Cabra del Camp, on tothom que ho desitgi podrà pedalar per la Marató. Finalment, Naturfit i Club Bàsquet Altafulla organitzen una sessió de zumba.

Valls encistella amb la Marató de TV3

D’altra banda, els Jocs Mediterranis també van participar el passat 28 de novembre una nova edició d’”Encistella amb la Marató de TV3”, organitzat pel Club Bàsquet Valls i que va ser un èxit participatiu i de recaptació. La jornada solidària va comptar amb diversos partits de bàsquet, en el qual hi van participar des dels més petits fins als més grans, passant per equips formats expressament per a la ocasió. El moment més esperat va ser el tradicional partit dels famosos, que va comptar amb moltes cares conegudes, com ara l’actor Joel Joan, el periodista Xavi Coral o l’atleta local Marta Galimany.